Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rákérdeznétek a gyerekkori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdeznétek a gyerekkori haverotoknál, hogy zavarná e ha az exével kezdenétek?

Figyelt kérdés
A haverom jart egy csajjal meg par eve. De nem gondolta komolyan vele, persze errol a csaj nem tudott, total kicseszett vele pedig mondtam neki, hogy ezt nem kene.. Egy honap utan beadta a csajnak, hogy kiszeretett belole egy vita miatt. Utana azt, hogy az exet szereti. Kozben megcsalta a haverom a csaj errol nem tud. Csaj kidobta annak idejen. Nem tudom a haverom mit szolna, parszor mondtam neki a szakitasuk utan par honappal, hogy tetszik nekem a lany. De mintha meg se hallotta volna.Mert mar uj noje volt akivel csalta a csajt.
2024. máj. 20. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy ne kérdezz, hanem az informálás jegyében csak jelezd neki, hogy figyelj, próbálkozni fogok xy-nál, aztán menj próbálkozni.
2024. máj. 20. 22:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy amikor a haverom" bevallotta "neki, hogy az exet szereti. Hozzatette, hogy mondta neki, jobb pasit erdemel mint o. En peldaul illenek hozza. Akkor a lany kiakadva megkerdezte tole, hogyha ennyire nem komolyak voltak a szandekai vele akkor a legelejen miert nem mutatott be neki engem, hogy osszeismerkedjunk, miert nem hozott engem ossze vele? Aztan a haverom megkerdezte, hogy osszehozzon engem vele? De a csaj nem mondott semmit.
2024. máj. 20. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ekkora parasztnál ne kérdezz rá, a haverod már eljátszotta az esélyeit a lánynál. Az meg, hogy a lány akkor és ott erre nem mondott semmit az teljesen normális, veszekedtek, ekkor erre nem lehet normálisan válaszolni.
2024. máj. 21. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!