Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem mondta, hogy szeret. Ti rákérdeznétek mit érez, vagy az nagyon gáz?
Nyilván nem akarom kierőszakolni, csak érdekel azért, hogy hogy látja egyáltalán ezt, vagy merre alakul benne... Nem akarok úgy járni, hogy fél - 1 év után majd nagy nehezen közli, hogy bocsi nem lettem szerelmes. De úgy érzem eleg idiótán hangzana ha barhogy is rákérdeznék erre.
Korábbi kapcsolatokban nem volt ilyen probléma, hamarabb eljutott erre a szintre a kapcsolat.
Tettei alapján amúgy nem hinném, hogy van okom kételkedni, de na.
Én szeretem tudni mit érez a masik es nem csak találgatni.
En vagyok a nő, de gondolom ez lejött a kérdés alapján is😅
Aki eleve 3 honapon belul se mondja en nem lennék ilyenben.
Elso nap is lehet szerelmesnek lenni mégha csak pár honapig is tart legalabb addig ne játszmázna.
Én nem merném először mondani, mert nagyon pofára esés ha ő meg azt mondja, hogy bocsi de én meg még nem.
Utolsó, hát valaki ne a szex meg az orál miatt mondja csak😂 Ez a része rendben van a dolgoknak teljesen egyébként
Azért nem mondja, mert nem szeret. Kész. Nem neked kell először mondani, a férfiakba bele van nevelve, hogy mindent ők kezdeményezzenek, így ha akarná, mondaná neked. Nekem aki eddig nem mondta, az ki is jelentette, hogy nem szeret és nem is fog soha. Egyszer én mondtam előbb egy srácnak, na az ahogy írod pofára esés volt. Megfogadtam, hogy többet nem mondom először. Majd a következő srác nem mondta 2 hónapig, rákérdeztem, azt mondta, hogy "nem fogok olyat mondani, amit nem érzek". Úgyhogy szakítottam is. Igaza van az elsőnek, egy nap után is lehetsz szerelmes, ez nyilván nem egy mély érzelem még, de elég ahhoz, hogy elkezdj egy komoly kapcsolatot.
Szerintem mondd meg neki, hogy téged zavar, hogy ennyi idő után nem mondja, és készülj fel arra, hogy azt fogja mondani, hogy mert még nem érzi. 3 hónap alatt gondolom sokat együtt voltatok, szexeltetek is, nem igaz, hogy ennyi neki nem elég... Akkor vagy túl óvatos, de veled ne szórakozzon, vagy eleve nem is volt nyitott a szerelemre, csak kellett neki valaki, akivel dughat.
Sajnálom. Jön majd jobb, aki mondani fogja pár héten belül :)
Igen utolsó, én is valahogy így gondolom :(
Exemnek amúgy én mondtam először ki, de ott valahogy olyan egyértelmű volt az egesz helyzet meg nyilván ő is mondta (csak nem merte elsőnek kimondani😅).
De ezen kívül mindig a férfi mondta először :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!