Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek van olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek van olyan lány akit sosem felejtetek el?

Figyelt kérdés
2024. máj. 17. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha az elfelejtést, arra érted, hogy túltenni magát a másikon, és úgy gondolni vissza rá, hogy semmilyen vonzalom nincs többé, akkor igen, ellehet felejteni.

Ez legtöbb esetben akkor van, ha csalódás érte a személlyel kapcsolatban, és később rájött nem is volt hozzá illő az adott személy, vagy épp elmúlt a vonzalma a masik felé és szakított vele, és idővel sem hiányolja a másikat. Hiába gondol rá vissza évek múlva akkorsem fogja bánni az illető, hogy vége lett.

Ha a kérdésed arra irányul, hogy egy fiú szakított veled, de abban remémykedsz sosem fog elfelejteni, akkor felesleges ezen agyalnod.

Nekem volt olyan, hogy szakított velem egy férfi, és abban reménykedtem nem fog tudni élfelejteni és visszajön. Igen, meg is történt, megkeresett pár hét múlva, hogy nem volt nap ne gondolt volna rám stb. Újra kezdtem vele. Rá 1 hónapra ugyanúgy lelépett szó nélkül, ugyan hiába nem felejtett el, de ha már eljutott arra a szintre, hogy kidobjon, megfogja tenni újra, és innentől már csak a jászmázás fog menni a végtelenségig, ameddig hagyja az illető.

Egyet megtanultam, ha valaki fontos, megkell becsülni, ha pedig eldobható személlyé válik, már nem elég értékes számára. Hiába fogadja vissza az ember, ha egyszer nem becsülte meg, utána sem fogja.

2024. máj. 17. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Van,de nem jó értelemben 😅

A lány akivel először csókolóztam kiskamaszként.

7.-es voltam addigra minden haverom/osztálytársam csókolozott már lánnyal,vagy legalábbis azt hazudták.

Volt egy lány 1 évvel felettebb járt.8.-as volt.

Tudtam akkor már,hogy régóta hogy tetszettem neki

( nekem viszont egyáltalán nem)

Úgyhogy egyik szünetben erőt vettem magamon és csak túl akartam esni rajta, mármint a csókon.

A csaj szőrösebb volt mint én,a keze,a lába,egybe szemöldök és csókolózás közben vettem észre hogy még ilyen barna színű bajusz pihe is volt neki.

Nekem viszont még egyáltalán nem volt bajszom 7.-ben

Nekem az első csók borzalmas emlék, és sajnos eddig nem sikerült elfelejtenem.

2024. máj. 17. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Van. Eddig nem sikerült.
2024. máj. 17. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Van, de nem éri meg ezen rugózni. Ami vége, az vége.
2024. máj. 17. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!