Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek van olyan lány akit sosem felejtetek el?
Az első NAGY szerelem. Arra mindíg jó szívvel gondolok annak ellenére ,hogy ő dobott...
...és egy majdnem szerelem ami nem jött össze de néha kedves üzenetet váltunk.
F
2-es te nagyon félreértetted a kérdést!
A kérdező nem az amnéziára gondolt, hogy nem emlékszik arra kikkel volt dolga előtte, hanem arra, hogy nem ábrándozik már a másikon, hanem teljesen tlteszi magát rajta, és semlegessé gondol rá!
Nekem nehéz volt túltenni magam az exeimen, volt aki 2 évbe telt, most meg ha rágondolok csak hányni tudnék kb, és fogom a fejemet te jó ég kiért voltam oda! Idővel mindenkiből kiábrándultam, ahogy telt az idő és lement a rózsaszín köd!
Miért ne lenne? Azt gondolod mert férfi vagyok nincs szívem?
Lemerem fogadni hogy sokszor a férfiakba több érzés szorul, mint egyes nőkbe.
Hogyne, az osszesre datum szerint emlekszem, hogy mikor hajtottak el / basztak friendzone-ba.
Idonkent rajuknezek a Pofakonyvon.
39F incel
"Hazudik aki azt állítja, hogy elfelejtett valakit."
Nyilván, hiszen ez egy ilyen állítás igencsak paradoxon jellegű.
Azzal viszont nem értek egyet hogy csak amnézia esetén felekthetünk el valakit.
Viszont a kérdés gondolom arra utal hogy akikkel együtt voltál párkapcsolati szinten, nos arra az a válaszok hogy egészséges ember nem felejtibelnezejet az embereket, ha te olyan jelleket tapasztalsz ami arra utal hogy elfelejtettél valakit akivel minimum 1 hónapig együtt voltatok, akkor sürgősen keresf fel háziorvosodat, ő majd beutal a megfelelő helyre.
Nincs törlés gomb az agyban.
Max túllépsz rajta, és egyre kevesebbet gondolsz rá.
Főleg ha lesz más akin jár az agyad
2
Igen, nyilván a felejtést nem az információ törlődésére érti senki ilyen kontextusban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!