Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy pasi csak meg akar fektetni és csak egy újabb trófeát lát bennem?
Könnyen kideríthető.
Én ha felhozok nőt, csinálok vacsit, piázunk kicsit, sokat nevetünk, aztán minden szinten a kedvére teszek.
Attól függetlenül hogy sikerült az este, csinálok reggelit.... Közben elmondom milyen jó volt vele, és hogy milyen szépnek tartom.
És akkor itt jön a különbség.
Mert mindenkinek letolom ezt..
De az igazinak utána azt mondom
Ráész ma? Akár maradhatnál is... itt, velem.
Nem tesz erőfeszítéseket .
Nem vállal fel, titokban akar találkozgatni, nem akar bemutatni a barátainak, nem szívesen költ rád, nem akar örömet szerezni, nincsenek apró figyelmességek, gesztusok, meglepetések.
Sajnál tőled mindent!
Nem fog rád költeni ha csak szexet akar!
Akit kapcsolatra akarnak, azt mindig körbeudvarolják.
Ha ez nincs meg, nagy esély van arra hogy csak üríteni akar….
Ahogy írták fentebb :
- sok nővel volt dolga, nem volt normális komoly kapcsolata
- vagy ellenkezőleg túlságosan is hosszú kapcsolata volt és most "kiélni" akarja magát, esetleg már vált is (ha nemrég, néhány éven belül volt válása akkor egyértelmű)
- nem szívesen költ rád, vagy akár egyáltalán nem költ rád, nincsenek apró figyelmességek, gesztusok, meglepetések
- nem jegyzi meg mit mesélsz neki, mit szeretsz
- szex vagy valami testiséghez kapcsolódó a téma inkább
Ezek biztosak.
A férfiak nagyvonalakban jól színészkednek, de nem számítóak (mint a nők) így az ilyen kisebb dolgokra mint a fentiek nem tudnak odafigyelni. Főleg nem mindenre egyszerre.
Aki valóban megakar ismerni, az nem egyből a bugyidban fog kotorászni. Aki hosszútávú párkapcsban gondolkodik, ő meg a szerelemre fog hajtani. Addig nem fog megfektetni, amíg nem szerelmes beléd és amíg Te nem vagy szerelmes belé.
Az összes többi csak szexkapcsi.
Alapvetően én nem látom akkora szemétnek a férfiakat.
Igen, tőlem is sokan csak szexet akartak. De azért ez az elején is látszott.
Ha nem érdekli a személyiséged, és már első randin le akar veled feküdni, akkor vagy lefekszel vele, és nem látod többet, vagy nem fekszel le vele, és nem látod többet.
A férjemmel 1 hónapig randiztunk, és nem történt semmi, már én kezdeményeztem. Azt mondta, hogy annyira tetszettem neki, hogy nem akart elijeszteni azzal, hogy lerohan.
Szerintem ez a kulcsa a dolognak. Ha első randin felhozza a szex dolgot, akkor van rá esély, hogy a nő megsértődik, és nem akar majd többet találkozni az illetővel. Ha ezt bevállalja, akkor kicsit sem érdekled.
Persze jönnek majd mások olyan sztorikkal, hogy már első randin szexeltek, és azóta is boldog házasok. Biztos van ilyen is, de a kivétel erősíti a szabályt.
Ha azt éreztem, hogy túl gyors a tempó, akkor tudtam, hogy ebből semmi komoly nem lesz. Aztán el lehet dönteni, hogy neked még így is megéri, vagy inkább hagyod a fenébe az egészet. Én voltam egyszer úgy, hogy nekem így is megéri, aztán sajnos jól össze is törte a szívem az illető, de persze csak magamat okolhattam érte, hiszen tényleg ott voltak a jelek, csak nem akartam észrevenni.
Nekem az tűnt fel hogy magamnak fizettem a kávét, magamnak vettem üdítőt.
Ennyit sem volt képes beleinvesztálni és utána közli hogy hát neki igénye lenne a szexre, milyen kapcsolat lesz ez így….
Hát az udvarlás, virág , csoki, kedves gesztusok elmaradtak de a szex az kellett volna.🤷🏼♀️
Mutasd magad "Trófea"
Azt a lényt nem akarom megfektetni aki főnyereménynek érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!