Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az elején sose mutatom úgy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elején sose mutatom úgy ki a vonzódást a pasi iránt, mint ahogy érzem. És ezért hamar, legtöbbször első tali után az összes elfordul tőlem, elkezd semmibe venni engem.?!

Figyelt kérdés
Amikor nagyon tetszik egy pasi annyira tetszik, hogy talin leblokkolok és valahogy autmatikusan elhúzódok tőle mikor ölelkezünk pedig nagyon jól esik, csak az örömtől valamiért magamra kell olyankor koncentrálnom. Nem tudom mért, meg csókolózás közben kinyitom a szemem látom, hogy a palinak be van csukva és olyan cuki úgy, hiába esik jól valami valamiért nem tudok akkor a pillanatra koncentrálni. De amikor utána semmibe vesznek, érzem, hogy mindent jobban csinálnék. Mit csináljak, hogy tudjak normális lenni téthelyzetben?

2024. máj. 15. 12:58
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Meg nem snapchates képeket rakok ki, pattanásaim nincsenek. Átlagos alkatom van, szeretem a push-up melltartókat. Mindig kedves vagyok és őszinte.
2024. máj. 15. 13:55
 22/32 anonim ***** válasza:
#19 hazudnak. Ha így lenne, miért ne akarnának többször talizni veled? Te dobnál egy jó pasit egy randi után?
2024. máj. 15. 13:56
 23/32 A kérdező kommentje:
Igen nem hiszem el mert régen sokat ütöttek vertek a suliba, bántottak, én 8 éven keresztül bántalmazásnak voltam kitéve, apám is bántott itthon, mégis tudom hogy jól nézek ki, és szerethető vagyok.
2024. máj. 15. 13:57
 24/32 A kérdező kommentje:
22: Dehogy dobnék.
2024. máj. 15. 13:57
 25/32 anonim ***** válasza:
18%
#24 na ezaz. Ha jó nő lennél, ők se dobnának minimum addig, amíg nem volt szex🤣
2024. máj. 15. 13:58
 26/32 anonim ***** válasza:
76%
Akkor itt már arról lehet szó hogy,lehet túl rideg vagy,és nem tudsz a pasira koncentrálni oly annyira zavartságban vagy.
2024. máj. 15. 13:59
 27/32 A kérdező kommentje:
Igen hiába lángolok belül, valahogy ridegnek mutatkozok pedig nem akarok az lenni.
2024. máj. 15. 14:00
 28/32 anonim ***** válasza:
66%
Írtam, az, hogy te jól nézel ki kevés. Nem úgy viselkedsz mint ahogy nekik megfelelne, tudják, hogy több ideig tartana ágyba vinni vagy úgy érzik nem lennél elég jó és lelépnek.
2024. máj. 15. 14:01
 29/32 anonim ***** válasza:
51%
Próbálj meg ellazulni,élvezni a másik társaságát. Jó az hogy nem adod könnyen magad,de azért annyira ne hogy egy jégcsapnak lássanak. Viccelődj,nevess és majd feloldódsz.
2024. máj. 15. 14:02
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg add önmagad és a megfelelő ember majd értékelni fogja. Az első pasim 3 hónapig csak udvarolt, mire egymásba szerettünk, akkor volt csak szex is. A legtöbb pasi meg már akkor dobbant, ha nem úgy áll két hajszálad, mint ő szeretné.
2024. máj. 15. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!