Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elején sose mutatom úgy ki a vonzódást a pasi iránt, mint ahogy érzem. És ezért hamar, legtöbbször első tali után az összes elfordul tőlem, elkezd semmibe venni engem.?!
Figyelt kérdés
Amikor nagyon tetszik egy pasi annyira tetszik, hogy talin leblokkolok és valahogy autmatikusan elhúzódok tőle mikor ölelkezünk pedig nagyon jól esik, csak az örömtől valamiért magamra kell olyankor koncentrálnom. Nem tudom mért, meg csókolózás közben kinyitom a szemem látom, hogy a palinak be van csukva és olyan cuki úgy, hiába esik jól valami valamiért nem tudok akkor a pillanatra koncentrálni. De amikor utána semmibe vesznek, érzem, hogy mindent jobban csinálnék. Mit csináljak, hogy tudjak normális lenni téthelyzetben?2024. máj. 15. 12:58
11/32 anonim válasza:
Miért hiszed el amit mondanak neked? A tetteik mutatják, hogy szexelni akarnak és másra nem lennél jó.
12/32 anonim válasza:
#11 miért kell ilyet mondani, hogy “másra nem lenne jó”? A kérdés alapján egy kedves visszafogott lány lehet, nem egy idióta pcsa. Esetleg a pasik tudják előre, hogy kevesek lennének hozzá.
13/32 anonim válasza:
Mondjuk, egy fontos kérdés…netről ismered meg ezeket a pasikat vagy személyesen?
14/32 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok visszafogott...amugy, piercingem van szeretem a hangos zenét, bulizok... csak valamiért elterelődik a figyelmem ha jó pasival vagyok. Mert nagyon tetszik a pasi és annyira örülök neki, hogy ott van hogy elfelejtek "teljesíteni,,
2024. máj. 15. 13:51
15/32 A kérdező kommentje:
Régóta beszélgettem ezzel a pasival neten, a családját is ismerem.
2024. máj. 15. 13:51
16/32 anonim válasza:
#12: Azoknak a fiúknak/férfiaknak nem lenne másra jó. Attól még értékes, más fiúknak/férfiaknak nyugodtan lehet többre is jó mint testiség.
17/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó kislány forma de ribizli se.
2024. máj. 15. 13:52
18/32 anonim válasza:
Akkor az lehet a helyzet, hogy a képek alapján bombanőnek gondolnak, élőben meg nem vagy az és nincs kedvük több randihoz.
19/32 A kérdező kommentje:
De megdícsérnek, sőt sokan mondták, hogy jobb vagyok élőben mint képen.
2024. máj. 15. 13:54
20/32 anonim válasza:
Én szerintem kishitű vagy, tapasztalatlan és előjön olyan formában, hogy leblokkolsz. Ők meg nem adnak neked időt, de persze te se magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!