Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem ha van felesége? Miért nem hagy?
Figyelt kérdés
Van a szomszed faluba egy fiu egy busszal jarunk. A buszra ugy szall fel hogy szerelmesen nez ram, amikor le szall es megy az ajtohoz vegig engem nez. Amikor varjuk a buszt at megy a masik oldalra es engem nez, erzem hogy varja hogy en is nezzem. Aztan mikor jon a busz, oda jon kozel hozzam es mindig mogottem szall fel, nagyon kozel all. Tetszik nekem nem tagadom, volt olyan eset hogy egy helyen dolgoztunk es leult kint az udvaron amikor vegzett es varta hogy mikor megyek en is ki, es aztan jott o is amikor meglatott.
Ra kerestem mar kozossegi oldalon, es egyutt el egy novel, ot is ismerem latasbol.
De akkor miert csinalja ezeket? Miert nem bir hagyni? 2019-ota vannak egyutt..
2024. máj. 10. 21:52
11/11 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy akar valamit, ha évek óta megy ez a nézés és más semmi, szerintem egyszerűen unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!