Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem ha van felesége? Miért nem hagy?
Figyelt kérdés
Van a szomszed faluba egy fiu egy busszal jarunk. A buszra ugy szall fel hogy szerelmesen nez ram, amikor le szall es megy az ajtohoz vegig engem nez. Amikor varjuk a buszt at megy a masik oldalra es engem nez, erzem hogy varja hogy en is nezzem. Aztan mikor jon a busz, oda jon kozel hozzam es mindig mogottem szall fel, nagyon kozel all. Tetszik nekem nem tagadom, volt olyan eset hogy egy helyen dolgoztunk es leult kint az udvaron amikor vegzett es varta hogy mikor megyek en is ki, es aztan jott o is amikor meglatott.
Ra kerestem mar kozossegi oldalon, es egyutt el egy novel, ot is ismerem latasbol.
De akkor miert csinalja ezeket? Miert nem bir hagyni? 2019-ota vannak egyutt..
2024. máj. 10. 21:52
1/11 A kérdező kommentje:
Halalosan oda van ertem mikozben otthon varja egy no.
2024. máj. 10. 21:53
2/11 anonim válasza:
Ugyan honnan tudod, hogy kiért mennyire van oda? És mi ez az álszentség tőled, hát még sosem hallottál olyanról, hogy valaki félrelép?? Arra vár, hogy kiderüljön, olyan nő vagy-e akinek ha nem is ad valódi figyelmet és törődést egy normális kapcsolatban, akkor is kettyint vele...
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszindulatú vagy :D
2024. máj. 10. 21:59
4/11 A kérdező kommentje:
Evek ota ismerem ezt a fiut latasbol, tudom milyen a tekintete amikor masokra nez es hogy csillog amikor ram. Szoval ebbol tudom kiert mennyire van oda
2024. máj. 10. 22:00
6/11 anonim válasza:
Ja persze. :D Ismered, mert látod... Azért az ismertség ennél többet jelent. De most komolyan, és akkor mi van? Az a problémád, hogy nem azt a választ kaptad, amit szeretnél hallani?
7/11 anonim válasza:
Egy fiú, akinek 2019 óta felesége van. Az már férfi, nem? :D tudom a lányoknak még fiú..
8/11 anonim válasza:
Húzza az agyad, kb ennyi a történet. 😴
9/11 anonim válasza:
Valószínűleg dugni akar és számára nem akadály, hogy házas. Gondolom a kérdésedben megerősítésre vágytál, bár a helyedben messziről elkerülném, mert felesleges bonyodalmat okoz, később ha esetleg összejöttök hasonló jóra számíthatsz.
10/11 anonim válasza:
A nős pasik nyomulnak a legjobban, ezt vettem észre. Náluk senki sem nyomul jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!