Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján, bejövök a pasinak?
Barátok vagyunk egy ideje. Amit róla tudni kell, hogy nehezen enged közel magához másokat, még a haverjait talán. De a csajokat nem, mert régen egy csaj nagyon összetörte a szívét és fél a csalódástól. Régen ismerkedésnek indult ez a barátság, de akkor azt mondta, hogy ő nem tud elköteleződni, viszont vonzódik hozzám.
Na már most, ugye jelenleg barátok vagyunk. De többször is elmondja, hogy csinos vagyok és értelmes. Viszont nekem olyan érzésem van, mintha még mindig nem tudná teljesen elengedni magát mellettem. Mintha már csak attól feszült lenne, hogy én csaj vagyok. Azt mondta azért van, mert fél, hogy a lányok hamar megbántják, és ő gyorsan szerelembe esik.
Ezzel szerintetek arra célzott, hogy belém tudna szeretni? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy testileg vonzódik hozzám?
Egyébként volt már olyan, hogy megnyílt nekem és beszélgettünk érzelmesen, de ritkán fogom ki, hogy ilyen állapotban van. Bár most már valamivel többször, mint régebben.
Szerintem le akar fekudni veled es benne lenne egy szexbaratsagban , de baratnőnek nem tudna elkepzelni .
A többi csak kifogas , illetve ha nem fekszel le vele, attol fuggetlenul lehet hogy jol erzi magat veled es nem akarja elvesziteni a baratsagotok azzal hogy feldobja a szexkapcsolat otletet .
En ezt tudom elkepzelni. Sokfele ferfi van , de altalaban nem szoktunk varni senkire, aki tetszik nekunk es meg jol el is szorakozunk vele, azt nem varakoztatjuk. Szakitas utan sem. De kivetelek mindig vannak .
Rafinált egy fickó, hogy ilyen dumát nyom neked.
És működik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!