Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztettek már valaki iránt valamit úgy hogy még soha nem láttátok?
Ez csak egy alap kérdés,érdekel csak🙂
Volt olyan hogy,valakivel elkezdtettek írni és, úgy voltattok vele, mért ne, unatkozom vagy ismerkedem szívesen belefér.
Aztán egyre gyakrabban kezdtettek el írni ,meg tudtatok egy két dolgot a másikról,aztán már annyira beszélgetettek hogy észre sem vetted hogy lassan ;egyre jobban várod hogy írjon mosolyogsz az üzenetén,vàrod, hogy írjon de még csak nem is telefonáltattok és nem is találkoztattok,de úgy érzitek ez az érzés kölcsönös .
Ez mért van?
Aztán akik így voltak ők most hogy vannak?Mi lett e vége?Összejötettek,esetleg találkoztattok,hogyan alakult ez az egész?🥰
Ilyen formában nem, de van egy amerikai jógaoktató, akiért oda vagyok. De csak mindent lájkolok, mindent megnézek, semmi egyéb.
Viszont van egy régi bohózat (?), illatszertár a címe. Abban két eladó állandóan marja egymást. De tényleg szüntelenül. A férfi eladó levelezésben van egy lánnyal, akit nem ismer, de szerelmes belé. És kiderül, hogy a lány pont az a kolléganő, akit ki nem állhat.
Egyébként van olyan a való életben is hogy,két ember szinte már gyülölik egymást aztán ,valahogy mégis úgy megszeretik egymást ,hogy el választhatatlanok lesznek,ez is mennyire fura már😅
De amúgy én ezt nem is értettem soha,hogy két ember elkezd beszélgetni nagyon jól kijönnek egymással,el tudnak beszélgetni,van téma,érezelem,minden aztán valahogy a végén mégsem jön össze,persze nem minden esetben,ha mindkét fél komolyan gondolja,fura mert akivel tényleg lenne valami azzal nincs ,de itt van ez amit írt az első kommentelő is hogy,két ember utálja egymást aztán a végén ők azok akiknek nagyon erős kapcsolatuk lesz ilyen van az életben is😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!