Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzak le egy srácot úgy, hogy ne legyek bunkó?(már éreztettem vele párszor hogy nem akarok semmit,de nem igazán sikerült megértenie)
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 15:49
2/4 anonim válasza:
"Bocs Géza, de nem akarok többet barátságnál. Barátság extrákkalt se."
3/4 anonim válasza:
Megmondod h nem akarsz tole semmit, nem feltetlen fog lealni.
Megmondod h massal jarsz.
Meg mondod h lezbi vagy.
Stb stb. Ha nem veszi a lapot elkuldod csunyan ha a szepbol nem ert
4/4 anonim válasza:
Velem is ez volt, mármint én töltöttem be a fiú szerepét, a lány aki most tevagy viszont normálisan visszaírt mindenre. És ezért nem lett belőle semmi mert jól csinálta. Egy idő után még fog únni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!