Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés kapcsolatban?
A pasim elment bulizni a haverjaival.
És nagyon ittas állapotban hozták haza. Sose láttam még így.
Leült, majd el kezdett beszélni, hogy én mekkora egy lúzer vagyok. Egy suggarbaby. És hogy mi nem vagyunk egy pár, és sose leszünk család, mert én egy semmi vagyok. És hogy a dugható állapot az nem munka, az nem kapcsolat, maximum opportunizmus. Nagyon megbántott.
Neki van két lánya, akik vele élnek. Egy 6 éves és egy 9 éves kislánya.
És közben nem veszi észre, hogy ő annyira megszokta már a magányt és azt hogy semmilyen szinten nem számíthat senkire se, ami már beteg szint. Tehát ő süt főz, Kitakarít, mos, viszi a lányokat suliba, csomagolja nekik a reggelit, este tanul velük. Fel sem merül benne olyasmi, hogy én ebben segíthetnék neki és hogy egyenlő félként az életük része lehetnék.
Link sza rnak, dugható, időtöltésre alkalmas senkinek tart engem szerintem. De én nem ez vagyok. Én szeretem őt. A lányait is szeretem és ők is engem. De úgy érzem, hogy nem néz engem semmibe se.
Ha írok neki eltelnek órák is mire visszaír.
Ha pedig ott vagyok nála, akkor csinál vacsit, nevetünk sokat, Elképesztőt dugunk, elmondja hogy szeret engem és úgy alszunk hogy ölel.
De utána meg, mintha az egész meg sem történt volna fel sem hív 1 hétig.
Minek vált el.nyilván a feleség meg vitte a haztartást családot is meg dolgozik is meg tervek is sikerultek vele pl közös ház vagy lakhely, miegyebek.
Igen a felnott élet az munka. Ott volt vele akivel egyhajóban eveznek. Nem volt jó akkor minek sír a szája?
Tisztázzuk!
Ez nem veszekedés és nem is kapcsolat.
Te elkezdtél összejárni egy büdös bunkó paraszttal, aki mindössze egy lyuknak tart téged. Ennyi történt, nem több.
Kérdés, hogy neked ez megfelel-e így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!