Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy kapcsolat legelején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolat legelején sok veszekedés van, kisebb és nagyobb, attól még az működhet a jövőben? Vagy veszett ügy?

Figyelt kérdés
Leginkább tapasztaltak írjanak. Ne gondolkodók.

2023. jan. 26. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt valószínűleg vagy az van, hogy nem illetek össze, és akkor veszett ügy, vagy nem tudtok kommunikálni egymással. Semmiképp se jó jel, ha már az elején állandóan veszekedtek.
2023. jan. 26. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Hát ez a körülményektől függ. Fiatalok vagytok/első kapcsolat? Akkor még össze lehet csiszolódni, mert új ez az egész kapcsolatosdi, meg kell tanulni alkalmazkodni, kompromisszumokat kötni és a legfontosabb: beszélgetni. Mindenről, a problémákról, a vágyakról, célokról. Ez a hosszú kapcsolatok titka.

Ha viszont idősebbek vagytok, akkor valószínűleg nem egy irányba haladtok és ez később sem fog változni.

2023. jan. 26. 12:02
 3/5 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nem passzoltok.
2023. jan. 26. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen!
2023. jan. 26. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez valóban intő jel lehet.

Én fiatalabb koromban azokba voltam a legesleginkább belezúgva, akikkel nem illettünk össze...

Fárasztó hosszú távon a sok vita, és ezt a saját káromon tanultam meg.

Ha kétséged van afelől, hogy nem illetek össze, ne maradj vele.

2023. jan. 27. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!