Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok errol a sracrol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINNIE2 kérdése:

Mit gondoltok errol a sracrol, 32evesen igy viselkedik. Fussak vagy maradjak? Idot kene neki adnom vagy ultimatumot?

Figyelt kérdés

4ev egyutteles utan exevel, 3honapja szakitott nagyjabol. Ekkortajt ismert engem meg, tisztaban voltam a fajdalmaval. Viszont ugy erzem azota se halad elore normalis utemben a kapcsolatunk. Kb most jutottunk oda h megfogja a kezemet, es h kezd kotodni hozzam erzelmileg. Viszont a szuleinek nagyon nem akar bemutatni hogy koran van meg. De az utcan tegnap odajottek, mert integettem nekik es ezen total kiakadt. Borzaszto feltekeny ram masreszrol, barhova megyek, barmit csinalok. A telefonomat is folyton nezi, csekkolja kikkel beszelek stb.

Mikor vagyok elerheto mikor sem. Hisztizik hogy en nem keresem ot.

De! Itt jon a csavar a dologban, az exet is ugyanugy meg nezegeti hogy vajon mit csinalhat es meddig volt fent whatsuppon csekkolgatja.

Azt mondja szuksege van ram, de en felek h csak potlekot keres.

2024. máj. 2. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus potlek vagy neki. Amig a masiknak nincs lezart es legfokkep feldolgozott kapcsolata, addig nem lesz kepes veled kapcsolatot kialakitani.
2024. máj. 2. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtass meg, hogy legalább az ágyban jó, és nem a semmiért ragaszkodsz egy ilyen fazonhoz.
2024. máj. 2. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki mindenki pótlék még az exe is. Mentális betegsége van.
2024. máj. 2. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ott fejezném be vele, amikor másodszorra a kezébe veszi a telefonomat ellenörizgetés céljából. Elsö alkalommal még megmondtam volna neki udvariasan, hogy mihez tartsa magát, de a második ilyen esetnél szevasz.

3 hónapos kapcsolatban még nem tartunk ott, hogy a telefonomat nézegesse. Komoly kapcsolatban persze nincs semmi takargatnivalóm, az más, de ellenörizgetni nem hagynám magam pár hét után (se).

A többiröl, amit leírtál, nem is beszélve. Én se idöt, se ultimátumot nem adnék neki, mert láthatóan nincs még túl az exén és szerintem más bajok is vannak a fejében.

2024. máj. 2. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy féltékeny embernek az égvilágon senkire nincs szüksége. Se rád, se az exére.
2024. máj. 2. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Futni kéne, tényleg nem tiszta elméjű.
2024. máj. 2. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges. Ilyen hosszú kapcsolat után szerintem legalább fel-egy év, amíg valaki annyira összeszedi magát, hogy érdemben tudjon komolyan ismerkedni. Teljesen egyértelmű, hogy csak pótlék vagy neki, jó a megerzesed. A kérdés már csak az, hogy mihez kezdesz ezzel a felismeréssel.
2024. máj. 2. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Pótlék vagy, felejtős.
2024. jún. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!