Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom hova forduljak segítségért ,nem tudok rájönni magam sem ,hogy mit akarok???többi lent !!
Inkább te miért vagy ilyen? Szerintem nagyon rossz kötődési zavarod van, átestél a mánia szakaszába mert egyszerűen többre mint szex sose kellettél neki, nem is fogsz és te ezt nagyon jól tudod.
3 gyermeked van. Ne haragudj, de mikor kapsz már észbe? Mit akarsz, hogy használjon szexre aztán a párod kirakjon 3 gyerekkel? Vagy mit?
Le kéne tiltani a másik férfit, nem beszélgetni vele soha többet se online, se offline és pszichológust felkeresni mert át fog kattani, vagy tönkre fogod tenni a saját és gyermekeid életét olyan férfi miatt aki nem ígért neked soha többet mint szex. Megéri továbbra is tenni magad vele?
Én teljesen együttérzek veled... Az én életemben is van egy ilyen férfi. De neki párja is van, plusz sok sok lány is szerintem, én is egy voltam közülük.
Nem tudsz mit csinálni amúgy.
Én letiltottam őt augusztusban, 3 gyötrelmes év után. Azóta nem beszélünk, pedig tudom, hogy néha próbált keresni. De tudatosítottam magamban, hogy nem csinálhatom ezt magammal. Úgy gondolom tudja hol lakok, hol dolgozok, hol szoktam sokszor tartózkodni, esetleg ha személyesen megkeres akkor beszélgetek vele, de telefonon, írásban nem. Így már kicsit könnyebb, de amíg tartottuk a kapcsolatot én is a megőrülés szélén álltam... De konkrétan... Volt, hogy napokig sírtam.
De betudom annak, hogy ilyen a szerelem. Én is a falat tudnám kaparni a fájdalomtól, mert iszonyatosan oda vagyok érte, a mindenem tudna lenni, kb istenítem őt mint férfi, sok rossz ellenére is imádom. Nem tudok rá haragudni.
De!!!! Meghúztam a határt. Azóta elviselhetőbb.
Szóval csak ezt tudom javasolni. Vágj el minden kontaktot. Tudom, hogy nehéz, mint kb egy heroinistának az elvonó. De csak az első 3 hónap a borzalmas, utána már hozzá lehet szokni. Nem lesz nap, hogy ne jusson eszedbe, de semmi sem változik, ha semmi sem változik!
"#szeretem vagy mégse?"
Nem szereted, betegesen ragaszkodsz hozzá, te saját magad táplálod. Nem kéne vele foglalkozni. Csak ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!