Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan extrán molett nő,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan extrán molett nő,aki arra vágyik,hogy szeressék,elfogadják,vonzónak tartsák?

Figyelt kérdés
Kevés férfi vállalja fel,hogy vonzódik a nagyon kövér nőkhöz.Nem értem miért? Van itt ilyen hölgy,aki arra vágyik,hogy vonzónak, szépnek tartsák,rajongjanak érte,szeressék?

2024. ápr. 20. 09:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Értjük, nincs ezzel gond :D Legyél akkor ilyen nővel.
2024. ápr. 20. 10:38
 22/29 anonim ***** válasza:
A mai világ ha szexet akarnak a nőnkek áll, de párkapcsolat terén is ők vannak jobb pozicióban. Mindenféle nőre van kereslet.
2024. ápr. 20. 11:05
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
Az nem szerelem ha valaki direkt molett nőket keres, hanem szexuális fétis. Ha ismersz egy kövér nőt majd beleszeretsz na az lehet szerelem. De ugyanez, ha valaki sportos nőket keresi attól az még nem lesz szerelem ha talál egyet, hisz a külső csak egy dolog a sok közül.
2024. ápr. 20. 11:06
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező heti min. 2 kérdést ír ki a témában, ÉVEK óta.
2024. ápr. 20. 11:12
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
Fatfan, neked már lefőtt a kávé (értsd: a kérdező erősen ötvenes), nyugodj bele, és hagyd békén a fórumot.
2024. ápr. 20. 12:57
 26/29 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok és a molett nőket szeretem, viszont nagyon nehezen ismerkedem, nagyrészt emiatt a mentalitás miatt amit itt olvasok. Olyan kapcsolatok többé nem kellenek, ahol hiába tisztelem és szeretem a párom ha nem vonzódom hozzá. Úgy eltölteni éveket. Nem tudtam megváltozni. Inkább elfoglalom magam azzal ami kikapcsol, próbálok kellemes élményeket szerezni egyedül, a családommal, de hazudni és mindenféle fétisekkel színt vinni oda ahol nincs, többé nem fogok. Ha nem lesz akinek őszintén és szívből mondhatom gyönyörű vagy, akkor nem mondom inkább senkinek. Volt már akinek alig mertem de mondtam, és nem hitte el, nem értette, elment. Kénytelen vagyok azt gondolni, hogy rossz vagyok valamiért. De nem figyelhetek erre, mert az okát nem tudom.
2024. ápr. 29. 16:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Én vágynék erre, de nem vagyok nagyon molett, csak kicsit duci/telt.
2024. máj. 1. 20:22
 28/29 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!Én azon ritka férfiak közé tartozom,akit csak az extrém nagy nők vonzanak.Ők tetszenek,ők a zsánereim.
2024. máj. 2. 07:12
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Én vágytam rá hogy szeressen, elfogadjon egy férfi úgy ahogy vagyok, ne akarjon megváltoztatni, megkaptam, össze is házasodtunk:). Az már más tésza, hogy a felesleg idővel felszaporodott, és annyira ràment az egészségemre, hogy amiatt végül le kellett fogynom. :) Most már normál súlyom van.

Nem bánom, jobban érzem magam így.

2024. máj. 2. 16:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!