Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan extrán molett nő,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan extrán molett nő,aki arra vágyik,hogy szeressék,elfogadják,vonzónak tartsák?

Figyelt kérdés
Kevés férfi vállalja fel,hogy vonzódik a nagyon kövér nőkhöz.Nem értem miért? Van itt ilyen hölgy,aki arra vágyik,hogy vonzónak, szépnek tartsák,rajongjanak érte,szeressék?

2024. ápr. 20. 09:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
De szeretik a csattogos szexet. Szoval szeretik a dagadtakat a kövérséget bennük. Tehát őket a kövér nőket magát.
2024. ápr. 20. 09:52
 12/29 anonim ***** válasza:
54%

Akkor tegyünk különbséget aközött, hogy sokan meg hogy arányaiban sokan. Ha a férfiak 2%-ának jön ez be, az Magyarországon már kb. 100 ezer embert jelent. Ez sok ember, persze, de ARÁNYAIBAN baromi kevés, mert a többi 4 millió 900 ezernek nem ez jön be.

2024. ápr. 20. 09:54
 13/29 A kérdező kommentje:
Igazad lehet,de abból a 100000 férfiból mennyi vállalja fel nyíltan,hogy szereti a kövér nőket,s mennyi az aki csak szexre akarja?
2024. ápr. 20. 09:58
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jönnek be az elhízottak. Már csak a saját maga egészsége miatt sem.
2024. ápr. 20. 10:00
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem tudom, sose gondolkoztam ezen, de elég sok kövér pár van Magyarországon, tehát láthatóan sokan felvállalják. Mondjuk ennek a nagy része szívesebben lenne vékony csajszival, csak az nem jut nekik :D
2024. ápr. 20. 10:01
 16/29 A kérdező kommentje:
Az érdekelne igazán,hogy vannak-e itt olyan extrém nagy nők,akiket a párjuk fel mer vállalni,s nem szégyenli,hogy mekkora?
2024. ápr. 20. 10:21
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Vannak. Mikor általános iksolás voltam es papirgyujtésnél becsöngettük mjndenkihez akkor az egyik lakásbol kb 1 tonnás nő nyitott ajtot meg a férje aki kb az a 70-80 kilos normális pali.

Bnőmmel el voltunk hűlve hogy ekkora nő higy létezhet meg aki vele is van normália fickó az hogy tud ehhez nyúlni?

Ugy ledöbbentem hogy ez a kép örökre megmaradt.

Aztán olyanokrol is tudok akik dagadtakért hagyták el a párjukat és család minden van.

2024. ápr. 20. 10:24
 18/29 A kérdező kommentje:
Érdekes,amit írtál.Kicsit magamra ismertem.Az exem 192 kg volt, én 88 kg vagyok.Minket is megbámultak az utcán,ránk csodálkoztak.Megjegyzéseket is kaptunk sokszor.Mivel én szépnek tartottam őt,nem zavartak a pikirt megjegyzések.
2024. ápr. 20. 10:29
 19/29 anonim ***** válasza:
38%
Nekem van egy ismerősöm, aki egy igencsak testes nőt vett feleségül és boldog házasságban élnek már 8 éve. A csávó jóképű, próbálkoztak nála vékony, csinos nők is, de ő hűséges maradt. A kövér csajszi igencsak kifogta vele Dél-Amerikát...
2024. ápr. 20. 10:30
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem fényezem magam,de én is normális kinézetű férfi vagyok, s nem azért ismerkedem extrém nagy nőkkel,mert nem jut más,hanem mert ez tetszik,ez vonz.
2024. ápr. 20. 10:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!