Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy olyan férfi esetén, aki bámulja hosszasan, zavarbaejtően mellettem a nőket?

Figyelt kérdés

Tehat esik ki a szeme utánuk…

A nők is eszreveszik en meg szegyellem magam. Strandon is ezt csinalja. Többször szólítottam meg, de nem tudja kontrollálni magát

2024. ápr. 19. 12:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
#10 Előbb még arról volt szó, hogy tudatosan vitát akar provokálni és menekül előled.
2024. ápr. 19. 12:54
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem előlem, nem figyelsz egyaltalán, az előző valaszoló írását kommentáltam meg
2024. ápr. 19. 12:55
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
7 a nőlesés nem rólad szól hanem róla meg a másik nőről. Ne hidd hogy ő téged provákálna. Nem ezért csinalja. Hanem legel a szeme es otthon ezekre veri.
2024. ápr. 19. 13:36
 14/23 anonim ***** válasza:

De, azt írtad, vitát akar generálni, hogy aznap estére megléphessen.

Szoktat a megalázáshoz? És te még kérdést írsz ki? Mi nem egyértelmű? Megvárod, hogy fel is mosson veled?

2024. ápr. 19. 13:37
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

"Egészséges pasi nem tudja nem megnézni a nőket"

Most már vége annak az időnek, amikor ezeket bevettük. Nincs semmi köze a kanosságnak az egészséghez.

2024. ápr. 19. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Látni, hogy csinos, aki szembejön - én is látom nőként - meg nyálat csorgani két külön dolog.
2024. ápr. 19. 13:56
 17/23 anonim ***** válasza:
Majd amikor vége és picsogsz emlékezz azokra a pillanatokra hogy hányszor hány helyen alázott meg. Legalább könnyebb az ilyenekkel szakitás után a gyász. Végülis minden rosszban van vmi jó is.
2024. ápr. 19. 14:34
 18/23 A kérdező kommentje:

Valahogy en is azt hittem, 17 es, de a gyász sosem könnyű: az ember siratja, hogy milyen hulye volt, hogy miert nem vette észre hamarabb a jeleket, miert nen lépett ki hamarabb, miert hagyta magát megalázni….

Másodsorban siratja azt a fantáziaképet, ami élt benne az adott kapcsolatról, az adott emberről, a végkifeletről alkotott ábrándokat, a mi lett volna ha es milyen kár hogy nem így alakult típusú gondolatok keserítik.

Valahogy a gyász sose könnyű, főleg, ha több évet voltál valakivel

2024. ápr. 19. 14:45
 19/23 anonim ***** válasza:
De vigasztalo tid lenni amikor épp egyedul vacsizol hogy de legalább nem egy olyannal aki vacsi alatt szemez egy pincércsajjal. Hanem ehetsz nyugodtan es közben nem "rugdosnak" lelkileg.
2024. ápr. 19. 14:49
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, az egyetlen ami vigasztal, az a lelki nyugalom es béke, hogy már senki nem aláz és senki nem bánt, szabadságérzet, ez tényleg fantasztikus es csak az tudja értékelni, aki nagyon szar dolgokon ment át. Mert a magany mindenkit megijeszt, de ha így jársz, ahogy èn, es evekig csalnak is, hidd el, boldog vagy így
2024. ápr. 19. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!