Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leírnátok h alakulnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok h alakulnak az érzelmek mígnem szerelmes leszel?

Figyelt kérdés
Az erzelmi szakaszokra lennék kíváncsi. Illetve az adott szakaszra mi jellemzo mit hoz ki belőled, lasan alakuló szerelmere értem.

2024. ápr. 15. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a való életben nincs ilyen slow burn romance
2024. ápr. 15. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Simán lehet, de nem tudom sajnos, hogy az milyen, mert én az a típus vagyok, aki rettentő hamar lángra lobban és szinte megőrül a masikert. Őrület alatt nem sztalkingot, stb értek, amihez kb már rendőrt kell hívni, csak nagyon tudok szeretni. Kb imádom a másikat, ami amúgy valószínűleg nem teljesen normális dolog olyan rövid idő után. 😅
2024. ápr. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!