Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mibe lesztek szerelmesek? Leírnátok, hogy mit szerettek a párotokban?
Ezek leírható tulajdonságok, listák.
Az ember cakkum pakk úgy lesz szerelmes az illetőbe ahogy van.
Az arcát, frizuráját, alakját, öltözetét - ezek azok, amiket az ember már pár méterről észlel, de ez még semmi.
Következnek a találkozások, beszélgetések, egymás nézeteinek megismerése, ami vagy tartós kapcsolatot, vagy szétválást eredményez.
A nők is így vannak ám!
Ffi.
Ja, hogy mit szeretek a páromban (évtizedek óta a feleségemben)?
A viselkedését, a velem való bánásmódot, a közös nézeteket LÉNYEGES dolgokban. Stb...
Én úgy szeretem őt ahogy van. Mindent.
Azt szokták mondani hogy az az igaz szerelem mikor őt magát szereted úgy ahogy van és nem tudsz kiragadni 1 dolgot
Szerintem nők is csinálnak ilyet. Nem mindig a férfiak a hibásak. Könnyű a másik nemet hibáztatni mindenért, de szerintem emberek vannak. Emberek, akik megbántják egymást, vagy nem tisztességesen bánnak a másikkal.
(Magam is nő vagyok, voltak rossz tapasztalataim, de ez nem azt jelenti, hogy minden férfi maga a Sátán.)
- B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!