Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy élni, hogy rossz a házasságod és továbblépni nem tudsz? Van értelme az életnek, ha szenvedsz, mert rossz a viszonyotok? Ha valami nem megy és nem lehet már kijavítani , szenvedj?vagy lépj,ha kell,és, ha egy házassal lépsz le?
Nem lehet úgy élni. 13 hónap szenvedés, gyomorgörcs, egyoldalú javítani akarás után mondtam azt, hogy elég volt. Szinte minden nap sírtam. Hol úgy éreztem minden jó, hol a kanapéről nem volt kedvem felkelni. Mindezt azért, mert a férjem 2 hónapos baba mellett kolleganővel flörtölt és a lelkem mélyén éreztem, hogy hiába mondta, hogy vége, még mindig tart. Igazam lett. Egyvalamiben végre őszinte volt velem: a másik nőt szereti. Ai szintén házas. Itt döbbentem rá, ha szeretem, akkor elengedem, had menjen és keresse meg a boldogságát.
Illetve, hogy magamat több mint egy évig csak egy elhasznált rongynak és lábtörlőnek éreztem, akinek néha-néha odadobnak egy falat kenyeret, hogy 1-2 napra jobban érezze magát.... Főleg gyerek mellett egyszerűen ez lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!