Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Exem ajándékát hogyan reagálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem ajándékát hogyan reagáljam le?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom, az exem küldött a munkahelyemre egy kis vörös rózsa csokrot.

Több mint egy éve szakítottunk, azóta csak akkor beszéltünk ha rám írt névnap/szülinap stb ünnep miatt én meg megköszöntem. Fordítva én nem is írtam neki soha.

Van párom, amit ő is tud, vannak közös képeink facen stb .

Szerintetek irjak neki, hogy ez túlzás vagy jobb ha nem adom alá a lovat?

Párom még nem ért haza, neki nem tudtam elmesélni, de nem is tudom jó ötlet- e egyáltalán neki felhozni a témát?

2024. ápr. 11. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképpen legyél őszinte a párodhoz.
2024. ápr. 11. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Párodnak mondd el és másik pasinak azt, hogy többet ne köszöntsen fel, ne vegyen semmit se.
2024. ápr. 11. 19:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂
2024. ápr. 11. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem mondod el es kiderul, akkor az jokora bizalomvesztest okoz. El kell mondani, hogy biztos lehessen benne, hogy nyitott konyv vagy.
2024. ápr. 11. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előtt említsd meg a csokrot a párodnak, mielőtt ő meglátná, amikor hazajön. Az exednek pedig üzenjed meg, hogy köszönöd, de jelenleg foglalt vagy és többé nem fogadsz el tőle semmi ajándékot (futártól sem).
2024. ápr. 11. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Aztám a párja féltékeny lesz es kezdodnek a kavarasok a semmin.
2024. ápr. 11. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Én kidobtam volna rögtön a csokrot és szóba sem hoznám.

Ahogy az utolsó írja, szót sem érddmel az eset hisz azt sugallnám hogy hatással volt rám, vagy hogy "ki tudja mivel biztattam"...

2024. ápr. 12. 00:44
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

A vörös rózsa a szerelem kifejezése. (100% ig egyértelmű!)

Elég egyértelmű hogy újra akar kezdeni valamit az exed.

Ha ezt nem látod kb vak vagy!

Barátok ilyesmit nem adnak egymásnak ajándékba. (Tudod mit adnak egymásnak? "Mosóport meg vontatókötelet)

Beviszed a lakásba kb meglátja párod igen nagy balé is lehet belőlle ,hogy minek fogadtad el?! Jól összevesztek , féltékenykedés ,balhé ,elhidegülés stb.

2024. ápr. 12. 05:14
 9/11 A kérdező kommentje:

Futárral küldte , nem én vettem át , hanem a kolléganőm, itt sem voltam amúgy.

Páromnak mondtam, hát nem örült neki nyilván.

2024. ápr. 12. 08:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is dobnám a csokrot a kukába, fickót tiltanám anélkül, hogy bármit írnék/mondanék neki.

A volt kapcsolataimat nem köszöntgetem fel, nem csetelek "mizut" és nem ülök be egy kávéra gyors miahelyzetre.

Elég nehéz azt a kevés szabadidőmet az igazi barátokra szánni, nemhogymég a volt baránőkkel jópofázzak.

2024. ápr. 12. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!