Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem ajándékát hogyan reagáljam le?
Ma van a szülinapom, az exem küldött a munkahelyemre egy kis vörös rózsa csokrot.
Több mint egy éve szakítottunk, azóta csak akkor beszéltünk ha rám írt névnap/szülinap stb ünnep miatt én meg megköszöntem. Fordítva én nem is írtam neki soha.
Van párom, amit ő is tud, vannak közös képeink facen stb .
Szerintetek irjak neki, hogy ez túlzás vagy jobb ha nem adom alá a lovat?
Párom még nem ért haza, neki nem tudtam elmesélni, de nem is tudom jó ötlet- e egyáltalán neki felhozni a témát?

Én kidobtam volna rögtön a csokrot és szóba sem hoznám.
Ahogy az utolsó írja, szót sem érddmel az eset hisz azt sugallnám hogy hatással volt rám, vagy hogy "ki tudja mivel biztattam"...

A vörös rózsa a szerelem kifejezése. (100% ig egyértelmű!)
Elég egyértelmű hogy újra akar kezdeni valamit az exed.
Ha ezt nem látod kb vak vagy!
Barátok ilyesmit nem adnak egymásnak ajándékba. (Tudod mit adnak egymásnak? "Mosóport meg vontatókötelet)
Beviszed a lakásba kb meglátja párod igen nagy balé is lehet belőlle ,hogy minek fogadtad el?! Jól összevesztek , féltékenykedés ,balhé ,elhidegülés stb.
Futárral küldte , nem én vettem át , hanem a kolléganőm, itt sem voltam amúgy.
Páromnak mondtam, hát nem örült neki nyilván.

Én is dobnám a csokrot a kukába, fickót tiltanám anélkül, hogy bármit írnék/mondanék neki.
A volt kapcsolataimat nem köszöntgetem fel, nem csetelek "mizut" és nem ülök be egy kávéra gyors miahelyzetre.
Elég nehéz azt a kevés szabadidőmet az igazi barátokra szánni, nemhogymég a volt baránőkkel jópofázzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!