Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 10 centi magasságkülönbség gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 centi magasságkülönbség gáz?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon kedves és odaadó srác az életemben. Az egyetlen probléma az hogy én 180 cm vagyok ő pedig 170cm...

Nemtudom hogy ezzel megtudnék-e birkózni emberek közt.

Plusz én husis is vagyok, igaz ő edz és így annyira ez nem gáz. A magasság különbség viszont annál inkább zavar.

2024. ápr. 11. 06:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Pont a fejére tudod tenni a poharadat, vagy ami fárasztja a kezed. Jó a törpe a háznál.
2024. ápr. 11. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavarna. Nem tudnám komolyan venni
2024. ápr. 11. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy gáz, hiszen kiírtad a kérdésben te magad, hogy zavar.

Vagy másnak jobban hiszel, mint magadnak?

2024. ápr. 11. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsonyabb a párom, bár csak kb 2 centivel. Ha titeket nem zavar legyetek boldogok. Én ismerek olyan párt akik évek óta elvannak így
2024. ápr. 11. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy így mondom, de ha neked mások véleménye számít ebben és alapból is zavar a helyzet, akkor hagyd a srácot. Nem jön be, kész, van ilyen, de ne hitegesd se őt, se magadat, mert ez a dolog még csak változni sem fog. Nem bűn megmondani valakinek udvariasan, hogy nem tetszik.
2024. ápr. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!