Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal aki szeret sportosan vezetni?

Fogalomzavarban szenved a kedves kérdező. A sportos vezetési stílus nem egyenlő a gyorshajtassal. Melyikre is gondol akkor pontosan? Én sportosan vezetek, versenyzek is hobbi szinten, de civilben nem hajtok gyorsan. Bár a vezetesi stílusom sportos, pörgős, de nem kapkodós.
Egyébként nem lennék együtt olyan emberrel, aki abban leli örömét, hogy közúton gyorshajt, főleg ha más is ül mellette.

A mostani csajom úgy vezet,hogy motorral meg se próbáltam a múltkor utolérni. Van egy rozsdabogja Hyundai getz-e, de lakott területen legalább 90-el ment.
Sajnos az ő esetében nagyon is igaz amit egy közlekedési szakértő mondott, hogy a vezetési stilus nagyon is jellemzi az embereket,hogy milyenek is valójában. Ő speciel elég önző.

16
Gondoltam megkerdezem, ha már ugy beszélsz a kedves parodrol, mint ahogy a felmosórongyhoz lenne szokás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!