Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem udvarolnak a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem udvarolnak a mai férfiak?Kifejtem 👇

Figyelt kérdés

A kérdés a mai 30-45 közötti férfiakra irányul, de akár lehetne lentebb is vinni a korosztályt, udvarlás alatt én ezt értem:

Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb)

Dícsérgeti külsőleg lelkileg

Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott

Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok

Megöleli, kedveskedik neki

Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! Ezek nem kerülnek pénzbe, mégis elég sokan elfelejtik ezeket az apró, de annál lényegesebb dolgokat, ami a valódi udvarlás! Kinek mi a véleménye, nagyon kíváncsi vagyok! 😉👇

2024. márc. 31. 20:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

"A filozófia meg a társadalmi problémák kevés nőnek jönnek be. Na meg a politika."

Fuh, nem ismersz elég nőt.

2024. márc. 31. 21:19
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Udvarlás alatt?

Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb) - nagyon kellemetlen.

Dícsérgeti külsőleg lelkileg - hát végülis oké, de ez a megfogalmazás szintén nagyon kellemetlenül nyálas (főleg a "lelkileg" dicsérgetés).

Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott - abszolút pozitív.

Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok - mégis milyen efféle fáradozásokat tesz egy nő az udvarlás szakaszában? Én pl soha nem tettem semmi ilyesmit 🤷

Megöleli, kedveskedik neki - aranyos.

Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! - ez is oké, csak ne legyen túlságosan nyalonc udvaroncos.

2024. márc. 31. 21:21
 23/33 A kérdező kommentje:
BohócKolbász 🤣😁 Vicces a felhasználóneved! Igazából a nőnek is értékelni kéne a férfi udvarlását, tehát ez oda - vissza hat! Mégis úgy gondolom ritkaság manapság a valódi udvarlás, az érzések kimutatása! A virág és édesség is kedves gesztus lehet, bár szerintem a virág a természetben a legszebb! 🌷
2024. márc. 31. 21:39
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
én udvaroltam, kidobott innen tudom hogy felesleges volt
2024. márc. 31. 21:56
 25/33 anonim ***** válasza:
Udvarolni minek ha ronda vagyok?
2024. márc. 31. 22:02
 26/33 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon szívesen udvarolnék ha lenne kinek... De hiszek benne hogy még találhatok egy nőt akivel kézen fogva kirándulhatunk és együtt nézhetjük összebújva a naplementét. 39/f
2024. márc. 31. 22:16
 27/33 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen ferfiak nem nagyon jutnak nőhöz.
2024. márc. 31. 22:24
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind okés sokan meg is teszik.

De!

Ha azt látom, hogy csak én érdeklődöm csak én keresem, nekem kell mindig szórakoztatnom, szóval egyoldalú.... Akkor hagyom a francba

2024. márc. 31. 22:58
 29/33 anonim ***** válasza:
Oké, nem válaszolsz, akkor továbbviszem. Ez ismerkedésnél nem jön be, kapcsolatban igen. Az ismerkedés pont arra van, hogy megismerd a másikat, és megtudd, mi az, amivel a kedvében lehet járni. Ha valaki a semmiből elkezd becézni, azt bizalmaskodásnak hívják. És az ilyennél ez általában színjáték, amit a kapcsolatig csinál.
2024. márc. 31. 23:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Udvarlási szakaszban a házimunkát értékeli???Na ne szórakozz már...

Ezt hogy?Mondja, hogy édes Katikám, biztos nagyon szépen feltakarítottál otthon?Vagy hogy gondolod ezt?

2024. márc. 31. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!