Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarolnak a mai férfiak?Kifejtem 👇
A kérdés a mai 30-45 közötti férfiakra irányul, de akár lehetne lentebb is vinni a korosztályt, udvarlás alatt én ezt értem:
Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb)
Dícsérgeti külsőleg lelkileg
Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott
Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok
Megöleli, kedveskedik neki
Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! Ezek nem kerülnek pénzbe, mégis elég sokan elfelejtik ezeket az apró, de annál lényegesebb dolgokat, ami a valódi udvarlás! Kinek mi a véleménye, nagyon kíváncsi vagyok! 😉👇
"A filozófia meg a társadalmi problémák kevés nőnek jönnek be. Na meg a politika."
Fuh, nem ismersz elég nőt.
Udvarlás alatt?
Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb) - nagyon kellemetlen.
Dícsérgeti külsőleg lelkileg - hát végülis oké, de ez a megfogalmazás szintén nagyon kellemetlenül nyálas (főleg a "lelkileg" dicsérgetés).
Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott - abszolút pozitív.
Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok - mégis milyen efféle fáradozásokat tesz egy nő az udvarlás szakaszában? Én pl soha nem tettem semmi ilyesmit 🤷
Megöleli, kedveskedik neki - aranyos.
Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! - ez is oké, csak ne legyen túlságosan nyalonc udvaroncos.
Ez mind okés sokan meg is teszik.
De!
Ha azt látom, hogy csak én érdeklődöm csak én keresem, nekem kell mindig szórakoztatnom, szóval egyoldalú.... Akkor hagyom a francba
Udvarlási szakaszban a házimunkát értékeli???Na ne szórakozz már...
Ezt hogy?Mondja, hogy édes Katikám, biztos nagyon szépen feltakarítottál otthon?Vagy hogy gondolod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!