Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarolnak a mai férfiak?Kifejtem 👇
A kérdés a mai 30-45 közötti férfiakra irányul, de akár lehetne lentebb is vinni a korosztályt, udvarlás alatt én ezt értem:
Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb)
Dícsérgeti külsőleg lelkileg
Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott
Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok
Megöleli, kedveskedik neki
Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! Ezek nem kerülnek pénzbe, mégis elég sokan elfelejtik ezeket az apró, de annál lényegesebb dolgokat, ami a valódi udvarlás! Kinek mi a véleménye, nagyon kíváncsi vagyok! 😉👇
Nem tudom, hogy ki miért nem csinálja, én szoktam ilyesmiket tenni.
38/F
Pl. mert nem mindenki igényli. Én nőként pl. az ilyenektől:
"Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot"
a világból is kifutnék.
"Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb)
Dícsérgeti külsőleg lelkileg"
Ez nem udvarlás, hanem egonövelés.
"Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok"
Majd értékelem, ha ő is értékeli az én fáradozásaim. Én ezeket a dolgokat ugyanúgy meg szoktam csinálni.
"Kinyitja előtte az ajtót"
Ez alap udvariasság, meg az előre engedés is.
A többi dolgot inkább hagyjuk..
Én már csak annak is örülök ha vkivel értelmesen lehet beszélni. Es nem azzal jön online milyen bugyiban vagyok.
Csak egy emberi beszélgetés is manapság már luxus.
Ne hari, de mindaz amit felsoroltál egyikse az udvarlás közé sorolható szerintem se.
Te vagy valami pincsikutyát akarsz magad mellé, vagy álomvilágban élsz, full éretlen vagy.
Az, hogy előtted ajtót nyit a férfi természetes dolog, de az is, hogyha mankóval látja a másik férfit és annak is kinyitja az ajtót, vagy öregnéninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!