Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarolnak a mai férfiak?Kifejtem 👇
A kérdés a mai 30-45 közötti férfiakra irányul, de akár lehetne lentebb is vinni a korosztályt, udvarlás alatt én ezt értem:
Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb)
Dícsérgeti külsőleg lelkileg
Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott
Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok
Megöleli, kedveskedik neki
Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! Ezek nem kerülnek pénzbe, mégis elég sokan elfelejtik ezeket az apró, de annál lényegesebb dolgokat, ami a valódi udvarlás! Kinek mi a véleménye, nagyon kíváncsi vagyok! 😉👇
Nem tudom, mindet szoktam csinálni. Mondjuk a komoly filozófiai/társadalmi témákra általában a többségük pont nem vevő. Nagy ritkán 1-1, azokkal lehet is nagyon jókat beszélgetni, de hogy a többi hová bújt?
Igazából annyira alapvető dolgokat írtál le, amit szerintem a férfiak többsége simán csinál.
Köszönöm a válaszokat!🙏
Szerintem nagyon az online térbe ment át az udvarlás, és sok lett az anyagias,felszínes, képmutató ember! Pl az udvarlás is kb így nézhet ki: vacsora egy drága helyen, kocsikázás, pénzköltés egy plázában vagy szelfizgetni egy menő kávéházban, és ez csak egy két példa!
De! Hol marad a naplemente, kirándulás közös séta, este nézni a csillagokat! 🌟😔 Ezek a valódi értékek...
"nő \"fáradozásait\" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok"
"kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár"
nem szeretem ezeket az egyoldalú régimódi "szokásokat" (egyik oldalról se)
Mert rengeteg nő ezeket nem is ismeri/mert rengeteg férfi ezeket nem is ismeri/mert manapság az etikett és protokoll oktatás nem egy általános dolog/mert filozófiát sem általánosan oktatnak
Egyébként nézz ki az utcára.... most komolyan... ezektől mit vársz? :v
Amiket felsoroltál nem ismerkedéskor célszerű alkalmazni hanem már mikor együtt vagyok valakivel.
Nyilván előreengedem az ajtó előtt, én fizetek ha kajálni megyünk, virágot veszek neki, vagy egy kis édességet.
De rögtön cukin becézni kicsit tolakodó. De mondjuk a nevét becézni szerintem nem az.
A filozófia meg a társadalmi problémák kevés nőnek jönnek be. Na meg a politika. Szoktam könyvet olvasni, méghozzá gyakran. Róluk szívesen mesélek neki ha érdekli. Vagy a hobbijaimról.
Értékelem a fáradozásait, sőt meg is kérdezem higy segítsek-e. De nem dobom le a láncot egy kis porszívózástól, mosogatástól.
Szóval értékelni értékelem én is a nőt. De a nő vajon visszafelé mit nyújt? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!