Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem udvarolnak a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem udvarolnak a mai férfiak?Kifejtem 👇

Figyelt kérdés

A kérdés a mai 30-45 közötti férfiakra irányul, de akár lehetne lentebb is vinni a korosztályt, udvarlás alatt én ezt értem:

Becézgeti a nőt (kicsim, szívem, drágám, kincsem stb)

Dícsérgeti külsőleg lelkileg

Lehet vele beszélgetni, komoly filozófiai/társadalmi témákról is, tájékozott, olvasott

Értékeli a nő "fáradozásait" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok

Megöleli, kedveskedik neki

Kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár! Ezek nem kerülnek pénzbe, mégis elég sokan elfelejtik ezeket az apró, de annál lényegesebb dolgokat, ami a valódi udvarlás! Kinek mi a véleménye, nagyon kíváncsi vagyok! 😉👇

2024. márc. 31. 20:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, mindet szoktam csinálni. Mondjuk a komoly filozófiai/társadalmi témákra általában a többségük pont nem vevő. Nagy ritkán 1-1, azokkal lehet is nagyon jókat beszélgetni, de hogy a többi hová bújt?

Igazából annyira alapvető dolgokat írtál le, amit szerintem a férfiak többsége simán csinál.

2024. márc. 31. 20:25
 12/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!🙏

Szerintem nagyon az online térbe ment át az udvarlás, és sok lett az anyagias,felszínes, képmutató ember! Pl az udvarlás is kb így nézhet ki: vacsora egy drága helyen, kocsikázás, pénzköltés egy plázában vagy szelfizgetni egy menő kávéházban, és ez csak egy két példa!

De! Hol marad a naplemente, kirándulás közös séta, este nézni a csillagokat! 🌟😔 Ezek a valódi értékek...

2024. márc. 31. 20:36
 13/33 anonim ***** válasza:
47%
Sőt, amúgy így jobban belegondolva - a nő fáradozásainak értékelését leszámítva - ezeknek többségét egy sima munkatársnővel vagy nő baráttal is csinálom. Becézgetést nyilván annyira nem, és nem olyan értelemben ahogy írtad, de pár bók és alap udvariasság minden nőnek jár. Szóval nem igazán tudom hova tenni a kérdésed.
2024. márc. 31. 20:37
 14/33 anonim ***** válasza:
21%

"nő \"fáradozásait\" házimunka, ügyek intézése, egyéb dolgok"

"kinyitja előtte az ajtót, rásegíti a kabátot, segít neki amiben csak tud, a kedvében jár"

nem szeretem ezeket az egyoldalú régimódi "szokásokat" (egyik oldalról se)

2024. márc. 31. 20:40
 15/33 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon kevés nő érdemel ilyenfajta bánásmódot.
2024. márc. 31. 20:41
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Mert rengeteg nő ezeket nem is ismeri/mert rengeteg férfi ezeket nem is ismeri/mert manapság az etikett és protokoll oktatás nem egy általános dolog/mert filozófiát sem általánosan oktatnak

Egyébként nézz ki az utcára.... most komolyan... ezektől mit vársz? :v

2024. márc. 31. 20:42
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező reménykedj, hogy rá akadsz olyan férfira m
2024. márc. 31. 20:51
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
Az én párom ezek közül mindegyiket csinálja. Annyira hálás vagyok, hogy úriember és nagyon szeretem ezekért. (Is).
2024. márc. 31. 20:52
 19/33 anonim ***** válasza:
84%
Ezeket kapcsolaton kívül vagy belül érted?
2024. márc. 31. 21:08
 20/33 BohócKolbász ***** válasza:
17%

Amiket felsoroltál nem ismerkedéskor célszerű alkalmazni hanem már mikor együtt vagyok valakivel.

Nyilván előreengedem az ajtó előtt, én fizetek ha kajálni megyünk, virágot veszek neki, vagy egy kis édességet.

De rögtön cukin becézni kicsit tolakodó. De mondjuk a nevét becézni szerintem nem az.

A filozófia meg a társadalmi problémák kevés nőnek jönnek be. Na meg a politika. Szoktam könyvet olvasni, méghozzá gyakran. Róluk szívesen mesélek neki ha érdekli. Vagy a hobbijaimról.

Értékelem a fáradozásait, sőt meg is kérdezem higy segítsek-e. De nem dobom le a láncot egy kis porszívózástól, mosogatástól.

Szóval értékelni értékelem én is a nőt. De a nő vajon visszafelé mit nyújt? 🤔

2024. márc. 31. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!