Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a baratnomet viszont o lelkizni szeretne velem de nekem nem megy. Hogyan tudnék valamit mégis kicsikarni magamból?
A lelkizés nem lehet erőszak sem és magadra erőltetett kötelező dolog sem.
Engem amikor könnyű drogok miatti eljárás kapcsán(banda kihallgatás) köteleztek elterelésire járni, a pszichologus is azt csinálta, ha nem akarok beszélgetni nem kötelező, es eleinte 1 órákat ültünk egy szobában nem beszélgetve, némán. A jelenléti miatt jártam csak be.
A bnőd hibázik eleve, ha ilyen ki akar belőled csikarni.
Később mi lenne. Lehet vissza is élne az elhangzottakkal.
Nem tudom, hogy segít-e majd a válaszom, de azért leírom, ami eszembe jutott. Szakemberhez már jársz, így azt említeni már felesleges.
Mindenképp nagyon fontos a fokozatosság. Esetleg valami játékos helyzetbe bújtatott ,,lelkizés" szóba jöhet? Ahol nem érzed annyira a nyomást?
Mi szoktunk társasjátékozni, vannak ebből beszélgetősek. (Tudom, hogy valamelyiknek van azért ára, de pl használtan is ki lehet fogni őket.)
Ami lazább kis témákat dob fel pl az Győri Zolinak az Igen? játéka. Aztán vannak még a Körvonal beszélgetős társasjátékok, ott mélyebb kérdések előfordulnak.- pl ezt az eredeti ár feléért Vintedről szereztem be, mert azért borsos az ára, de megéri, mert rengeteg minőségi együtt töltött időt jelent. Nekünk nagyon sokat segített a megnyílásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!