Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek randit kicsikarni beloluk? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Munkambol adodoan eleg keves szabadidom van, viszont van 2-3 ora minden nap melokozben, mikor tudok a telorol netezni. Ilyenkor altalaban hireket olvasok, meg facebook kozossegekben aktivkodok. Pl a Frei Tamas posztainal szoktam kommentelni es mar feltunk, hogy vannak holgyek, akik like-oljak a gondolataimat, mert altalaban hosszabb melyebb velemenyeket formalok, es sokszor kapok 50+ like-ot is. Viszont mikor bejelolom a holgyeket (lanyokat elsosorban) mert gondolom ha a velemenyem a vilagrol, parkapcsolatokrol... Tetszik nekik, akkor konnyebb lenne egy kavet osszehozni, de nem! Pedig van aki meg is osztja a gondolataimat a sajat oldalan. Kerdes, hogyan tudnek az intellektusombol elonyt kovacsolni. Ja a masik alt.ban szeretem a hasam (ez mondjuk meg is latszik) es ha elmegyek egy jobb borbarba, gasztro helyre, egyszer voltam mar a fine diningban is (borkonyha) es kerdezek valamit, borrol, eljarasi taktikarol... Latjak, hogy mukedvelo amator vagyok tokjol elbeszelgetek a brutal pultos, pincerlanyokkal, es latszik hogy van aki olyanokat kerdezz, amit onekik tudniuk kell, mert folyamatos treningjuk van. Ebbol, hogy tudnek randit osszehozni? Csak siman kerdezzem meg, de ha elutasit, akkor olyan kellemetlen elfogyasztani az amugy draga, de szuper kajakat, vagy e vegett nem kostolni tobb bort.2015. szept. 8. 18:01
1/2 anonim válasza:
A pincér/pultos lányok munkájukból adódóan sem fognak ott hagyni,ha kérdezel valamit a kajával, piával kapcsolatban.. Kérdezz rá a végén, ha már végeztél az evéssel, ivással, közben igyekezz szemezni velük.
2/2 A kérdező kommentje:
Soha nem azok a lanyok a fizeto pincerek? Ez a baj. Na majd valamit megprobalok ugyeskedni! :D
2015. szept. 8. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!