Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy normálisnak tűnő 30 as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normálisnak tűnő 30 as évei elején járó nő miért kezd ki egy férival ha több éve kapcsolatban van és házas , illetve miért mond olyan dolgokat amik már inkább bensőségesebbek mit sem szimpla szexuális vonzalom csak, és miért tűnik el?

Figyelt kérdés
megcsalás,vonzalom,érzelem, ismerkedés,véletlen,sors, becsapás,hazugság

#hűtlen,sors,érzelem,becssapás,véletlen,,vonzalom,reménytelen
2024. márc. 18. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Általában egy nő lelki síkon bukik el, nem a szexualitás vonzza.
2024. márc. 18. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Én nő vagyok, tudnék erről mesélni. Azért az élet nem lenne egyszerű. Nem mindig kell az ilyen nőt eltelni, mert lehet rendes lány, csak küzd magában.
2024. márc. 18. 22:50
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Az élet nem mindig ilyen egyszerű, akartam írni, csak a gépem àtírta. Ha normális lány, ne ítéld őt el. Egyszerűen csak nem becsüli a férje, nincs érzelem már, különben nem rád fókuszálna, ezt elhiheted. És ha még el is mondta, akkor biztos, hogy fontos vagy számára.
2024. márc. 18. 22:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nőként szintén meg tudom erősíteni hogy az élet nem ilyen egyszerű mint ahogy az annak látszik. Ha bízott benned és elmondott mélyebb dolgokat és érzésekről van már szó elhiheted hogy nem csak a szexről van szó hanem fontos vagy neki.

Sajnos sok nőt teljesen elhanyagol a férje. Nem mennék bele de valószínűleg szenved a nő is mint a kutya..

2024. márc. 18. 23:37
 15/22 A kérdező kommentje:
14.Idegenekről van szó és egyszeri véletlen találkozásról. Nincs semmilyen fajta régebbi ismeretség köztük.
2024. márc. 18. 23:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor hülye a csaj vagy szivat.
2024. márc. 19. 00:01
 17/22 anonim ***** válasza:
F@szhiányos
2024. márc. 19. 00:21
 18/22 anonim ***** válasza:
De most mi van? Nem irtal semmi konkretat csak annyit, hogy “kikezd”. Az amugy mit takar? A kikezdes eleg sok dolgot jelenthet. Jelentheti azt, hogy flortolt egy pasival. Azt is jelentheti, hogy probalkozott pl konkretan mondta szexelne vele. Azt is jelentheti, hogy csak kedvesen beszelgetett egy masik ferfival az meg felreertette. Jelentheti azt is smarlt massal azt is szexelt massal. Ezer dolgot jelent, megmondanad mit jelent az hogy kikezdett??
2024. márc. 19. 09:55
 19/22 A kérdező kommentje:
18.Nem volt szex , csak csók azt többször is , szexre utalás is. Nem keveredtem soha ilyen szituációba azelőtt, ezért fogalmam sincs mi játszódhat le ilyenkor egy nőben. Az olyan nők akik megfognak jó ideig a gondolataimban maradnak és ez nem jó nekem.
2024. márc. 19. 10:47
 20/22 anonim ***** válasza:
19, ertem. Leforditom a csaj eppen rossz allapotban volt a ferjevel pl veszekedes az is lehet a ferj megcsalta, flortolt mas nokkel stb es nem volt megbeszelve ezert a no kikezdett veled. Akkor ugy gondolta le is fekudne veled bosszubol. Azota megbeszelte a ferjevel es minden happy a hazassagban emiatt most eltunt. Ha megint fasirtban lesznek akkor eselyes, hogy ujra keresni fog.
2024. márc. 19. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!