Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy ne érdekeljen a munkahelyen egy lany ennyire beteges mértékben?
Masik műszakban dolgozik, egy jó ideje tetszik nekem, és nem bírok leszokni arról a hülye szokásokmról, hogy állandóan tudni akarom,hogy melyik gépen volt, mennyit csinált,stb.
Nagyon érdekel engem a lany, beszélgettem is már vele, de nem vagyok szimpatikus neki, ahogy tud, úgy kerül engem.
Az a baj, hogy nem tudom mivel lefoglalni magam szabadidőmben se, és alandoan rá gondolok.
Pff ez elég gáz tényleg!
Jobb lenne felmondanod, mert ez bajba fog sodorni előbb-utóbb!
Például ma az egyik kolleginammal ültem műszak végén az asztalnál ,és már nem is köszönt nekünk a bunko :D
Az a baj, hogy nem bírom feldolgozni azt, hogy nem erdeklem, mert én tulfantáziálom a dolgokat.
Irigy vagyok az egyik kolléga "haveromra" mert ő vele egész jól elvan, elbeszelgetnek,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!