Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan h beletudnal szeretni a masikba de nem engeded meg magadnak igy csak vonzalom marad?
Igen az alfák ilyenek. Vagy a helyes pasik. Egyszerűen lapozok tovább.
Volt már aki viszont rámszállt. Elküldtem azt is messze magamtol.
Rengeteget bizonyitott az elején már csak azért is, hogy egyáltalán szóba álljak vele és meghallgassam. Már ehhez is rengeteget tett le.
Nem volt semmi bizalmam. És azért sem mert a barátomtol kérte el az elerhetőségeim akivel szakitottam de sevelednelkuled volt még)es teljesen olyan volt mintha pasik passzolgatnának engem egymás között. Meg nem is akartam helyes pasikkal lenni akikre hajt mindenki. Meg a barátomat szerettem is. És el is kóltöztem 100km-rel is arrébb.
Úgy érzem a lehetetlent teljesitette azzal, hogy én eljutottam addig, hogy mostmár meghallgassam, és aztán hogy tudok benne bízni. Ha nekem mondták volna hogy vele fogok járni, kiröhögtem volna.
Így indultunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!