Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan h beletudnal szeretni a masikba de nem engeded meg magadnak igy csak vonzalom marad?
Figyelt kérdés
Nem engeded meg magadnak mert felsz vagy nem lehettek egyutt vagy a masik nem vizonozna stb, igy elnyomod es nem alakul ki csak megmarad a vonzalom szintjen2024. márc. 16. 10:06
11/16 anonim válasza:
Nincs recept, nincs titok sajnos... Maximum előtérbe kell helyezni az észérveket. Pár pofon után könnyebb kicsit. 😏
12/16 anonim válasza:
Igen van, én is ebben vagyok. Ha gondolod írj rám mi a sztori hátha tudok segíteni.
13/16 anonim válasza:
Én pont ilyen szituációban vagyok:(:
14/16 anonim válasza:
"nem lett volna jövője"
Ekkora baromságot! Jós vagy?
Van egy mondás: "Kockázat nélkül nincs nyereség!" (gazdaságtan)
15/16 anonim válasza:
Kérdező nem meséled el a konkrét történetet? Engem érdekelne.
16/16 Senior Séf válasza:
Igen, sok ilyen van. Magy ritkán az is előfordul viszont, hogy egyszerűen ledönt a lábadról, és hiába kapálózol, nem tudsz tenni ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!