Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szifiliszes az exem, akivel 10 hónapja külön élünk. De még mindig érzünk egymás iránt, fontolgatom a békülést, de tartok is tőle. Állítólag évek óta az, nem kaptam el. Ti mit tennétek?
#14 vagyok.
A #23-as teljesen jól leírta:tályogok a nyálkahártyán, kiütések stb.
És NEM évek múlva, hanem kb. max egy-két hónapon belül.
A nagy "kezelést" meg tényleg nem értem, egyetlen injekció az egész.
Szerintem azóta kapta el hogy külön vagytok. Vagy valami csodalény, akinek a vére az ellenanyag miatt aranyat ér.
De inkább az előbbi.
Bár amilyen a magyar egeszségügy az se lepne meg ha más baja lenne, meg az se ha akkor se veszik észre ha lerohad a farka...
Én nem mennék vissza. Eleve milyen alja nőtől kapta? Biztos valami prostitól aki engedi gumi nélkül. Pont ezen az oldalon olvastam többször is, hogy a pasik szeretik az olyat.
A szifilisz első tünetei a fertőzés után hamarosan jelentkeznek. Nem jár fájdalommal, és pár hét után maguktól eltűnnek a testi fekélyek.
Kezelés hiányában néhány év múlva ismét külsőleg is felismerhető tüneteket okoz, ezúttal az egész testen. Ezek a tünetek is elmúlnak maguktól (kezelés nélkül), viszont ezután már visszafordíthatatlan elváltozást és ennek folyományaként halált okoz.
Ha valakinek a véréből kimutatható, akkor az tünetmentes és fertőt.
A szifilisz (vérbaj) bakteriális fertőzés, ma már kezelhető, de azért egy seggbe pennicilin injekciótól bonyolultabb a kezelése, és utólagos vizsgálatok is kellenek.
Nemi úton vagy vérátöesztéssel is elkapható, viszont ma már a véradók mintáit letesztelik.
Az, hogy mit csinálsz a fertőzött partnereddel az a te dolgod, de nem árt tudatni vele, hogy ha még időben van, akkor kezeltesse, mert egy idő után már késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!