Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szifiliszes az exem, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szifiliszes az exem, akivel 10 hónapja külön élünk. De még mindig érzünk egymás iránt, fontolgatom a békülést, de tartok is tőle. Állítólag évek óta az, nem kaptam el. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

2024. márc. 17. 17:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Mert elkuldtek a leletet. Pont ezért hogy én is menjek vizsgálatra.
2024. márc. 17. 18:52
 22/29 A kérdező kommentje:
Csak azt mondom amit az orvos mondott. De hiba volt ide írni. Mert nincs jobb szórakozási, mint ilyennel viccelni. 😮‍💨
2024. márc. 17. 18:57
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A szifilisz már a fertőződés utáni hetekben is tályogokat okoz a fertőződés környékén a nyálkahártyán vagy a bőrön. Utána kiütések jelentkeznek a test különböző pontjain és lehetnek influenzára hajazó melléktünetei is. A pikkelysömör még csak nem is hasonlít rá. Ha pedig évekig kezeletlenül volt, akkor hogy a viharba nem jutott el a harmadik stádiumba, amikor már idegrendszeri, ízületi elváltozásokat is okoz? Ráadásul ezek maradandó szervi károsodások, tehát még ha a szifiliszből ki is kezelik, a szövődmények megmaradnak. Az orvosa meg valami helyi sámán, aki szerint ez a vérében marad? A penicillin feltalálása óta már gyógyítható betegség...
2024. márc. 17. 19:00
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
#22 orvos olyan butaságokat tuti nem mondott mint amiket te idehánytál. Pusztító ostobaságokat írsz.
2024. márc. 17. 19:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

#14 vagyok.

A #23-as teljesen jól leírta:tályogok a nyálkahártyán, kiütések stb.

És NEM évek múlva, hanem kb. max egy-két hónapon belül.

A nagy "kezelést" meg tényleg nem értem, egyetlen injekció az egész.

2024. márc. 17. 19:26
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem AIDS-es? Azt lehet kezelni de a vérben marad..
2024. márc. 17. 20:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem évek óta az! és nem hiszem el, hogy évek alatt ne kaptad volna el! A szifilisz gyógyítható. Tájékozódj már. Miért ilyen hülyeségeket kérdezel? Kezeltesse ki magát, aztán utána találjátok ki, hogy mit akartok.
2024. márc. 17. 20:42
 28/29 anonim ***** válasza:

Szerintem azóta kapta el hogy külön vagytok. Vagy valami csodalény, akinek a vére az ellenanyag miatt aranyat ér.

De inkább az előbbi.

Bár amilyen a magyar egeszségügy az se lepne meg ha más baja lenne, meg az se ha akkor se veszik észre ha lerohad a farka...

Én nem mennék vissza. Eleve milyen alja nőtől kapta? Biztos valami prostitól aki engedi gumi nélkül. Pont ezen az oldalon olvastam többször is, hogy a pasik szeretik az olyat.

2024. márc. 17. 22:34
 29/29 anonim ***** válasza:

A szifilisz első tünetei a fertőzés után hamarosan jelentkeznek. Nem jár fájdalommal, és pár hét után maguktól eltűnnek a testi fekélyek.

Kezelés hiányában néhány év múlva ismét külsőleg is felismerhető tüneteket okoz, ezúttal az egész testen. Ezek a tünetek is elmúlnak maguktól (kezelés nélkül), viszont ezután már visszafordíthatatlan elváltozást és ennek folyományaként halált okoz.

Ha valakinek a véréből kimutatható, akkor az tünetmentes és fertőt.

A szifilisz (vérbaj) bakteriális fertőzés, ma már kezelhető, de azért egy seggbe pennicilin injekciótól bonyolultabb a kezelése, és utólagos vizsgálatok is kellenek.

Nemi úton vagy vérátöesztéssel is elkapható, viszont ma már a véradók mintáit letesztelik.

Az, hogy mit csinálsz a fertőzött partnereddel az a te dolgod, de nem árt tudatni vele, hogy ha még időben van, akkor kezeltesse, mert egy idő után már késő lesz.

2024. márc. 18. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!