Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szifiliszes az exem, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szifiliszes az exem, akivel 10 hónapja külön élünk. De még mindig érzünk egymás iránt, fontolgatom a békülést, de tartok is tőle. Állítólag évek óta az, nem kaptam el. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

2024. márc. 17. 17:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ezen az alapon, kérdező, igenis elkaphattad. Neked volt vérvizsgálat?
2024. márc. 17. 18:05
 12/29 A kérdező kommentje:
Igen volt, negatív vagyok.
2024. márc. 17. 18:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

#10 igen. De aki tudja hogy az, az legyint egyet és kezelés nélkül együtt él vele? Márpedig a kérdésben szereplő képzeletbeli fickó tudja hogy évek óta beteg és nem tesz semmit. Csak elvan vele. Ezért kamu a kérdés. Na meg a kerdező 4-es és 7-esében írt butaságok miatt. Úgy ír róla mint egy krónikus betegségről amiből nem kigyógyítani kell valakit hanem csak kezelni, szinten tartani, mintha asztma vagy ilyesmi lenne.

Idetéved valaki egy google kereséssel aki a szifiliszre keres rá és ezt az ostobaságot olvassa és elhiszi. Ezt a kitalált baromságot törölni kéne mert rohadtul félrevezető.

2024. márc. 17. 18:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig a szifilisznek vannak igen látványos és érezhető tünetei, olyan nincs, hogy ezek évekig húzódnak. Plusz tényleg csak egy injekció és volt-nincs.
2024. márc. 17. 18:24
 15/29 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem tudt ő sem, más betegség miatt volt mindenféle vizsgálata. Mióta tudja kezelik.
2024. márc. 17. 18:25
 16/29 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta neki hogy kezelni lehet. De a vérében benne marad. Nem viccből kérdeztem, (sajnos, vagy szerencsere nem vagyok ilyesmiben jártas csak amit olvastam és az orvos mondott) ha tényleg így van akkor keresünk másik orvost.
2024. márc. 17. 18:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Miért tartasz a bekulestol? Az előbb azt írtad, nem fertőző :D
2024. márc. 17. 18:31
 18/29 A kérdező kommentje:
Mert nem értek hozzá. Eddig nem kaptam el
2024. márc. 17. 18:34
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

15-16

Kezelni lehet de a vérében marad??

Szánalmas, ostoba kitaláció ez az egész.

2024. márc. 17. 18:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyira erősen állítod hogy évek óta az, még nem fertőző, még nem voltak tünetek. Hogy olvastad a leletet ha nem vagytok együtt ???Aztán mégis azt mondod nem értesz hozzá. Ez tényleg nagyon kamu szagú.
2024. márc. 17. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!