Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy egyoldalú kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy egyoldalú kapcsolat?

Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy lánnyal. Külön élünk heti 2x megyek hozzá. Vacsi, tv, stb. Majd reggel megye mindenki a dolgára. Olyan egy oldalúnk érzem a kapcsolatot. Ha én nem írok ő nem ír. Persze ha ráírok visszaír. Mindig én kezdeményezem a csókot, a szexet. Az egész olyan üres. Az ágyban a tengeri csillag pózról nem is beszélve. Adatok alapján passzolnánk de tudom hogy ez nem így működik. Tegnap is mentem hozzá ül mellettem a kanapén rám se nagyon néz… írnak neki a telón arra egyből reagál. Jó pár fiú barátja van, de állítólag egyikkel sem volt semmi. Kérdeztem mérges e ?! Azt mondta nem. Persze próbál kedvemben járni, főz amikor megyek. De még is olyan üresnek érzem az egészet. Mit lehet ebből kihozni?
2024. márc. 11. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aha, és ezt el is hiszed gondolom, mikor a tükör elé állsz, és mondod magadnak. Röhej.
2024. márc. 11. 19:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Látszik hogy kedves veled , de nem látszik rajta hogy szerelmes...

Majd lassan megnyíl neked ,vagy nem....

Fiú barátaival hogy viselkedik?

Átmegy hozzájuk? Főz rájuk?

Ha csak veled, több vagy neki akkor,de nem annyira több mint egy kapcsolat

2024. márc. 11. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!