Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi társaim! Némelyikőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Némelyikőtök mikbe van?

Figyelt kérdés
Tisztázni szeretném, hogy nem arra gondolok, jelenleg mi van rajtatok... Arra gondolok, amikor azt látom, hogy totál lepukkant egyedek,fogatlanul,ócska rongyokban, igénytelen, zsíros lenőtt hajjal, fürdetlenül,koszosan, büdösen teszitek a fejeteket a nőknek, ráadásul általában olyanoknak,akik Tőletek 10 emelettel magasabb szint... Mégis mit gondoltok? Komolyan arra van szüksége egy nőnek, hogy egy lepusztult, sokszor idióta,debil szöveggel nyomuló szerencsétlenség kàbítsa Őket? Nem azt mondom, hogy Luis Vuitton outfitben kell lenni,de ahogy Ti sokszor tényleg kinéztek,az minősíthetetlen. És csodálkoztok, hogy nem kelletek egy nőnek sem. Legtöbbőtök ennek köszönheti, hogy incel, szegény nők meg mindenféle qrvànak el van mondva, amiért nem kellenek nekik az ilyen egyedek. Nem kell ledegradàlni a nőket,hogy milyen szemetek, először Magatokba kellene néznetek. Nem gondolkodtatok el még ezen?
2024. márc. 10. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

10, nőként írok. Egész életemben küzdöttem a súlyommal, konkrétan 11 éves korom óta diétázom, 35 vagyok. Vért izzadok minden egyes leadott kilóért. Én, aki egy lusta, elhízott ember voltam, nem sportoltam és ebből kifolyólag soha nem kellettem senkinek, 30 éves koromban kaptam össze magam. Azóta edzek rendszeresen, teljesen életmódot váltottam. Meg is van az eredménye. Igen, baromi nagy energiabefektetés. Amikor nem figyelek oda, és azt eszek, amit akarok, 2 nap alatt magamra rántok 4 kilót, amit kb 2 hetembe telik leadni. Ezenkívül, amivel korábban soha nem foglalkoztam: haj, arcápolás, még jó hogy körmöshöz nem járok. El sem tudod képzelni, hogy mennyi sz@rság kell ezekhez és anyagilag is mit jelent ez, na meg az erre rászánt idő... minden áldott reggel és este foglalkozni a szépségápolással. Teljesen analfabétaként ezen a területen, kb 30 éves koromig semmit nem kentem magamra. Az öltözködést azt hagyjuk, szerencsére itthon dolgozok, leginkább az edzős ruhákra költök. Ezzel csak azt akartam neked bemutatni, hogy bármikor el lehet kezdeni a változást, konkrétan 5 év múlva egy teljesen új ember lehetsz, gyakorlatilag ez egy teljes indentitás váltás. De én egy ilyen ember akartam lenni, és egy ilyen férfit akartam magamnak, aki igényes és sportos, foglalkozik magával kívül, belül. Én mindenben segítséget kértem. Jártam személyi edzőhöz, pszichológushoz, táplálkozástanácsadóhoz, sminkeshez, most fogok elmenni egy mesterfodrászhoz. A lehető legjobb döntés volt, éveket spóroltam azzal, hogy a szakértőktől megkaptam a hasznos infókat és rögtön elmondták a legtöbb helyen, hogy mit ne csináljak, mik a tévhitek stb. Van is egy olyan mondás, hogy csúnya nő nincs, csak lusta. És ez még csak a külső, az önfejlesztés többi részét nem is taglalom. Ezek után gondolom azért valamennyire érthető, hogy miért teszem én is elég magasra a lécet. Nem probléma ha te egy ilyen vagy, és nem is szeretnél változtatni, de akkor el kell fogadnod azt a tényt, hogy valószínűleg a jelenlegi kategóriádban fogsz párt találni. Ha téged nem zavar, hogy el van hízva, ápolatlan a haja és csúnya, mindez teljesen rendben van.

Egyébként nem...férfiként pont hogy gyorsan jönnének az eredmények.

Az összes férfi ismerősöm, amint egy kicsit megmozdul és odafigyel a kajára, 3 hónap alatt már félisten.

Engem egyébként a személyi edzőm motivált a legjobban, az ő kinézete, mentalitása. Korábban sosem ismertem közelről olyan embert akinek ennyire fontos a sport. Egészen máshogy áll az élethez, a kihívásokhoz. Valahogy elkezdtem vele azonosulni és ez formált át igazán.

2024. márc. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!