Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Némelyikőtök mikbe van?
Most hogy ezt leírtad mi a kérdésed?
Egyébként aki debil, az nem érzékeli különösebben magán, hogy az.
"Nem gondolkodtatok el még ezen?"
Nem. Fingom sincs miről beszélsz. Szeretem a párom es jól vagyunk. Azért kösz.
Menő ez a kiadás itt hát ezért hozzá szólok.
Nálam a rondaságom elsődleges oka, a kövérség másodlagos oka pedig a hajam olyan mint Einstein haja szana szét áll.
Az én helyeztem olyan hogy ha rá nézek vmi ételre már attól hízok. Minden nap edzés napnak kéne lennie, hogy ez a test valami formát öltsön magára. És akkor ott van még a haj ami, minden reggel min 30 perc törődést, nem kevés hajlakkot igényel hogy nézzen ki valahogy.
+ a fogam kicsit sárga mert idióta voltam és kóla után fogzománc újra építő fogkrémmel mostam fogat és ezzel pár hónap alatt sikerült 20 év kávézás hatását el érnem 16 évesen.
by the way 29F
A magam fajta típus az akart gyenge nem tesz semmit mert túl sok munkát kell bele tenni hogy javuljon a külsőm.
A túlsúly miatt muszáj lesz de az most m1.
Én egész végig tudtam hogy nem vagyok szép, ezért nem is megyek oda nőkhöz mert ez fontos nekik és tudom hogy esélyem sincs.
Az öltözködésem meg kritikán aluli, nem divatos vagy előnyös mert én egy olyan ember vagyok aki képes 2 kg T hízni 1 hét alatt akkor fel kap a póló egyből. Ha meg le megy fél év alatt egy 10 kg akkor meg minden lóg rajtam. Ezért mindig slampos vagyok. Kerülöm a tükröt mert pontosan ismertem a problémát és tudom.
Én nem piszkállok senkit, nem utálok senki azért mert én ez vagyok.
Ez egy nagyon csúszós lejtő mert az embert gyorsan elhagyja a lelkesedés, ha nagy munkával csak kicsi marginálsi eredményeket tud elérni. Vissza esni pedig nagyon könnyű és gyakori.
Erről ennyit csak akartam kicsit megmutatnia hogy mi van az egész mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!