Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi társaim! Némelyikőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Némelyikőtök mikbe van?

Figyelt kérdés
Tisztázni szeretném, hogy nem arra gondolok, jelenleg mi van rajtatok... Arra gondolok, amikor azt látom, hogy totál lepukkant egyedek,fogatlanul,ócska rongyokban, igénytelen, zsíros lenőtt hajjal, fürdetlenül,koszosan, büdösen teszitek a fejeteket a nőknek, ráadásul általában olyanoknak,akik Tőletek 10 emelettel magasabb szint... Mégis mit gondoltok? Komolyan arra van szüksége egy nőnek, hogy egy lepusztult, sokszor idióta,debil szöveggel nyomuló szerencsétlenség kàbítsa Őket? Nem azt mondom, hogy Luis Vuitton outfitben kell lenni,de ahogy Ti sokszor tényleg kinéztek,az minősíthetetlen. És csodálkoztok, hogy nem kelletek egy nőnek sem. Legtöbbőtök ennek köszönheti, hogy incel, szegény nők meg mindenféle qrvànak el van mondva, amiért nem kellenek nekik az ilyen egyedek. Nem kell ledegradàlni a nőket,hogy milyen szemetek, először Magatokba kellene néznetek. Nem gondolkodtatok el még ezen?
2024. márc. 10. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Most hogy ezt leírtad mi a kérdésed?

Egyébként aki debil, az nem érzékeli különösebben magán, hogy az.

2024. márc. 10. 20:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Az, hogy miért nincs némelyik férfinek önkritikája?
2024. márc. 10. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg embernek nincs önkritikája. Nőknek és férfiaknak egyaránt. Mit vagy ezen meglepődve?
2024. márc. 10. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy meglepődve,csak annyira szánalmas,hogy szinte zavar
2024. márc. 10. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha nézek én is nőként, hogy milyen emberek jönnek hozzám oda ismerkedni. És nem, nem az a gondom, hogy genetikailag ronda, hanem az, hogy igénytelen. Sőt még az sem zavar, ha vki csak simán igénytelen, ha elvan a saját kis igénytelen világában, és nem próbál meg igényes lányokat, nőket felszedni. Múltkor is utazom a villamoson, leszólít egy pasas, és elég hamar kiderül, mit szeretne... és esküszöm, nem értem, miből gondolja, hogy lenne esélye vagy egy szinten vagyunk... kócos, ápolatlan haj, letaposott aljú, mocskos farmer, edzőcipő rajta többhónapos piszokkal, büdös szájszag... akkor legalább "kergetné" a hozzá hasonló slampos, büdös nőket...
2024. márc. 10. 21:36
 6/11 A kérdező kommentje:
5#. Na pont az ilyen dolgok szülték Bennem ezt a kérdést. Férfiként sem értem ezt. Okàdék a legtöbb. És mekkora önbizalmuk van 😮😮😮 Nekem nincs akkora, pedig Én mindent megteszek az igényes megjelenésért
2024. márc. 10. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
nem pont igénytelenség, de én a mai napig nem tudom magam túltenni ezen, pedig történt már azóta jó pár sztori. 20 éves voltam, életem fénykorában, először regisztráltam fel egy társkeresőre, már fogalmam sincs mi volt az, de valamikor még az ősidőkben. Első üzenet, megnyitom hatalmas várakozással. Egy 65 éves - magára nyuggerként hivatkozva - volt az első érdeklődő. Full komolysággal leírta nekem, hogy hogy telik egy napja, hogy imád sakkozni, gyűjtögetni ezt az, nagy részét nem is értettem/ismertem, régi filmek címeit, miket szeret nézni stb és hogy hogyan képzelné el a közös életünket. Tényleg olyan megfogalmazásban, mintha potenciális lelki társát találta volna meg. Reagált az adatlapomon lévő dolgokra, nem volt sugardaddy, egy szimpla nyugdíjas bácsi, aki élettársat látott a személyemben, a 20 éves csitriben. Azóta sem értem, hogy komolyan mit gondolt. Hogy 20 évesen ő lenne életem főnyereménye? Az oké, hogy egy próbát megér, de ez már az a kategória szerintem, hogy olyan szinten nem vagy képben magaddal, hogy az már sértő a másik fél számára. És nyilván még ő volt megsértődve, amikor nem reagáltam.
2024. márc. 10. 21:56
 8/11 A kérdező kommentje:
7# Merő szánalom az egész. Kicsit beteg volt szegény
2024. márc. 10. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem gondolkodtatok el még ezen?"

Nem. Fingom sincs miről beszélsz. Szeretem a párom es jól vagyunk. Azért kösz.

2024. márc. 10. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Menő ez a kiadás itt hát ezért hozzá szólok.

Nálam a rondaságom elsődleges oka, a kövérség másodlagos oka pedig a hajam olyan mint Einstein haja szana szét áll.

Az én helyeztem olyan hogy ha rá nézek vmi ételre már attól hízok. Minden nap edzés napnak kéne lennie, hogy ez a test valami formát öltsön magára. És akkor ott van még a haj ami, minden reggel min 30 perc törődést, nem kevés hajlakkot igényel hogy nézzen ki valahogy.

+ a fogam kicsit sárga mert idióta voltam és kóla után fogzománc újra építő fogkrémmel mostam fogat és ezzel pár hónap alatt sikerült 20 év kávézás hatását el érnem 16 évesen.

by the way 29F

A magam fajta típus az akart gyenge nem tesz semmit mert túl sok munkát kell bele tenni hogy javuljon a külsőm.

A túlsúly miatt muszáj lesz de az most m1.

Én egész végig tudtam hogy nem vagyok szép, ezért nem is megyek oda nőkhöz mert ez fontos nekik és tudom hogy esélyem sincs.

Az öltözködésem meg kritikán aluli, nem divatos vagy előnyös mert én egy olyan ember vagyok aki képes 2 kg T hízni 1 hét alatt akkor fel kap a póló egyből. Ha meg le megy fél év alatt egy 10 kg akkor meg minden lóg rajtam. Ezért mindig slampos vagyok. Kerülöm a tükröt mert pontosan ismertem a problémát és tudom.

Én nem piszkállok senkit, nem utálok senki azért mert én ez vagyok.

Ez egy nagyon csúszós lejtő mert az embert gyorsan elhagyja a lelkesedés, ha nagy munkával csak kicsi marginálsi eredményeket tud elérni. Vissza esni pedig nagyon könnyű és gyakori.

Erről ennyit csak akartam kicsit megmutatnia hogy mi van az egész mögött.

2024. márc. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!