Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek azért szerelmes, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek azért szerelmes, mert egy barátom bebeszélte nekem, hogy az vagyok?

Figyelt kérdés

Rajongásom tárgya egészen rendkívüli, csodálatos ember. Rengeteget segítettek nekem a tanításai, a példája. Azonban teljesen elérhetetlen számomra. Fel sem merült bennem, hogy beleszeressek, viszont mivel sokat áradoztam róla egy barátomnak, a barátom azzal heccelt, hogy szerelmes vagyok ebbe az illetőbe. Ez után nemsokkal még szinte csodával határos pozitív dolgok is történtek velem, és folyton ez az ember járt a fejemben, ha láttam, nem tudtam levenni róla a szemem, és pár nappal a barátom beszólása után azon kaptam magam, hogy teljesen beleszerettem ebbe a csodálatos, de elérhetetlen emberbe. Ennek már több, mint 4 hónapja, de azóta is szerelmes vagyok, és most már végképp nem tudok semmi másra gondolni sem.

Vajon a barátom jobban ismer, mint én magamat, és már korábban észrevette, hogy szerelmes vagyok, vagy nem szerelem volt, amit éreztem, csak legfeljebb hála és tisztelet, de így, hogy bebeszélték nekem, összezavarhatta ez az érzéseimet?

Korábban is hajlamos voltam a plátói szerelemre, de ezzel az illetővel kapcsolatban tényleg nem merült fel. Talán ilyen kósza gondolataim voltak, hogy milyen jól is néz ki, de egyáltalán nem gondoltam rá úgy.

2024. márc. 10. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg nem szerelem, ami platói.
2024. márc. 10. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
20%

Ilyet csak az mond, aki nem élt át még ilyen mindent elsöprő plátói szerelmet.

Elég elolvasni Juhász Gyula - Anna örök versét. Aki erre azt mondja, hogy az pl nem volt szerelem, az nagyon korlátolt gondolkozású. Sokszor ezek a viszonzatlan szerelmek sokkal mélyebbek és igazabbak, mint sok beteljesült kapcsolat.

2024. márc. 18. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Ja, baromi igaz egy ábrándot szeretni, akit nem is ismersz, csak belekepzelsz mindenféle tulajdonságot. Csak itthon ennyire divat azt hinni, hogy az “elvakultság” a szerelem fokmérője, olvass amerikai pszicholgusokat :D
2024. márc. 18. 06:49
 14/14 A kérdező kommentje:
#12 köszönöm, teljesen igazad van! Volt már beteljesült szerelmi kapcsolatom is, van összehasonlítási alapom. Sokkal intenzívebb a plátói szerelem. És nem egy fotó alapján vagyok szerelmes, rengeteg tudok az illetőről, egészen intim dolgokat is.
2024. márc. 18. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!