Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köze ahhoz a nagyszülők nevelésnek, hogy nem bírom elviselni a korombelieket, és azért nem talàlok közöttük megfelelőt?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a saját generàcióm férfi tagjaival nem tudok dűlőre jutni mert gyerekének tartom őket. Eddig minden korombelieket partnerrel befürödtem. Lehet, hogy a mentalitás különbség ennyire játszik? 29/n2024. márc. 9. 10:26
1/7 A kérdező kommentje:
Gyerekesnek
2024. márc. 9. 10:27
2/7 anonim válasza:
Szerintem simán lehet. Én is éreztem így gyakran, bár én nem a neveltetés, hanem az átélt traumák miatt, amit a legtöbb ember nem 20 évesen tapasztal meg.
25N
3/7 anonim válasza:
Lehet benne vagy, hogy ezért csak az idősebbeket tartod potenciális partnernek.
4/7 anonim válasza:
Lehet, persze. Én sem találtam soha a közös hangot a korombeli fiúkkal/férfiakkal. 37 vagyok és a mai napig nem tudok mihez kezdeni a korosztályommal. Számomra az 50+ az ideális.
5/7 anonim válasza:
Lehet csak érettebb vagy. Szerintem nincs ezzel semmi gond, keress olyan korút aki már megfelel.
6/7 anonim válasza:
Nekem sem megy ez a téma, pont hasonló okok miatt, mint neked, kérdező, így igen, lehetséges, hogy a helyzeted oka erre vezethető vissza. (F42)
7/7 anonim válasza:
Igen, totálisan. Engem nem a nagyszülők, de nagyszülő testvére, szomszéd néni bácsi nevelt, a szocializálódásom egy nagyon fontos, egyébkétn gyerektársaságra való igényes korszakában szinte csak velük voltam, nem volt azonos korú gyerektársaságom, és most itt ülök 22 évesen, és barátkozni, szót érteni sem tudok a korombeliekkel, a legnagyobb spanjaim a 70+os munkatársam, meg a lakásom tulajdonosa, és ötvenes az ideális korosztályom, mint partner...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!