Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 23 éves srác vagyok és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok és még nem volt barátnőm. Nagyon el vagyok késve a korombeliekhez képest?

Figyelt kérdés

Vannak akik már együtt laknak, én meg még szűz vagyok:(

Nagyon lemaradva érzem magam. Mindenki boldog, szerelmes, én meg egyedül szomorkodom.

2022. nov. 1. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tegyél érte, hogy legyen.
2022. nov. 1. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem, van aki ugyanezt kiírja nap mint nap 26 évesen, de van 31 éves delikvens is, ők sincsenek elmaradva, te végképp nem
2022. nov. 1. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Kissé el vagy késve, igen, viszont szerintem még nem késő változtatni ezen. Rázd gatyába magad, azt szedj föl valami pipit, ezen meg ne görcsölj, hogy tapasztalatlan vagy, mert az segíteni nem fog rajtad.
2022. nov. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!