Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő lenne az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő lenne az igazi?

Figyelt kérdés
Már rettentő sokat csalódtam és valamiért soha senki nem akart velem összejönni. Én bolond még mindig azt hiszem hogy hogy megtalálom azt a személyt aki az igazi. Most látásból ismerek egy srácot aki velem egy napon született. Már kezdem azt hinni hogy ő az akit mindig is kerestem. Több mint valószínű hogy csak önmagam megnyugtatásáért gondolkozom így. Nem merek ráírni az említett személyre, mert félek az újabb csalódástól. Tudom hogy ez az egész hülyén hangzik. Talán azért gondolkodom így mert kiskoromban elhagytak és most keresnék egy biztonságos pontot valaki mellett. Szerintetek írjak rá?
2024. márc. 8. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezek alapján biztosan nem. Az, hogy egy napon születtetek nem jelent semmit. De nyugodtan írj rá, veszteni valód nincs. Max elutasít, de kit érdekel, majd lesz helyette valaki más.
2024. márc. 8. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valljuk be hogy beteges. Nem is ismered, csak látásból. Neked tényleg kellene egy szakmeber, mert kötődésu problémáid vannak. Így mindig csalódni fogsz, akárkivel leszel.
2024. márc. 8. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Látásból gondolod valakiről hogy Ő az igazi? Ha nem ebből az érzesből kifolyolag irsz rá, csak hogy egy helyes srác, mit veszthetek?, akkor rendben is lenne. De így inkább ne... Dolgozz magadon, ha kell szakember segitségével. Nagyon veszélyes ha ennyire vágysz valakire (amit amúgy megértek), mert igy bármilyen narcisztikus, pszichopata barom könnyedén behálóz, és onnan sokszor egy viszonylag egészséges is nehezen szabadul.

Vigyázz magadra, és próbálj meg kicsit racionálisabb lenni. Ismerkedni lehet persze, sőt kell is, de ne így hogy ránézel es azt mondod ő az igazi. Hogy tényleg az legyen arra nem azt mondom hogy 0 az esély, de nem sokkal több...

2024. márc. 8. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Jajjj
2024. márc. 8. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Azért gondolod, hogy ő az igazi, mert egy napon születtetek? De még valójában nem is ismered?

2024. márc. 9. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!