Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy nő vall szerelmet?
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 15:10
1/7 anonim válasza:
Helyzetfüggő, nem mondanám, hogy gáz, de nőként én nem lépném meg ezt elsőre...
2/7 anonim válasza:
Én megléptem nőként, szerintem nem gáz. Azóta is együtt vagyunk. Illetve a kapcsolatunk nagy részét ő kezdeményezte pl első randi, első csók stb. Szerelmet én vallottam előbb. Na bumm. Rajta jobban látszott az elhatározás, és úgy éreztem, hogy még nem biztos az én érzéseimben, ellenben nekem nem volt kétségem az ő szándékait illetően.
5/7 anonim válasza:
Ha már ismeritek egymást, párszor már találkoztatok is akkor nem gond.
Ha úgy ismeretlenül kb. úgy, hogy szinte még alig beszéltetek...talán furcsa lenne....
6/7 anonim válasza:
Mi az, hogy vall? Kimondja, hogy szeret? Ha nem kerítesz ennek ekkora feneket, hogy ez egy vAlLoMáS, akkor lehet, könnyebben állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!