Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 3 felett esik szerelembe, ugyan olyan intenziven eli meg mint aki 20 as eveibe lesz szerelmes? Vagy 3 folott mar masfajta szerelem van?
Ebben a korban már vége a szerelemnek.
tervezés számítás tervszövögetés van a nők részéről és megy a válogatás a sokadik válás után hogy vajon mennyire jó nők még a társkeresőn milyen pasikat tudnak még megkapni.
Nem, és nem a kor miatt, hanem a sok szemétség miatt amit eddig át kellet élnem. 20 évesen azért voltam reménytelenül szerelmes, mert hittem abban, hogy találok olyan partnert aki azért szeret amilyen vagyok és nem ver át, nem használ ki. Amikor átéled azt, hogy egy eszköz voltál és eldobnak mint egy követ utána olyan önvédelmi reflexek alakulnak ki az emberben hogy azt sem hiszi el amit lát, pláne nem azt amit mondanak neki.
Sokan a megcsalt embereket sérülteknek hívják, pont azért mert folyamatosan azzal vannak elfoglalva mi történt a múltjukban és vajmi keveset hajlandóak tenni a jövőjükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!