Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok vagy csak bánt hogy nem kapom már meg a figyelmét? 23/l

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel megismerkedtünk év elején, élőben. Nagyon jól kijöttünk alakultak a dolgok úgy tűnt ő is azt érzi amit én a cselekedetei alapján.

Aztán haza ment,(messze lakik) és utána még sokat beszéltünk aztán valahogy abba maradt a beszélgetésünk.

Azóta két hónap eltelt de nem telik el nap hogy ne gondolnék rá, görcsben van a gyomrom amiért nem beszélünk már, folyton a közös emlékeinkre gondolok, ahogy megcsókolt ahogy a szemembe nézett és mindent megadnék hogy újra láthassam de nem szeretnék kétségbeesettnek tűnni hogy én keressem őt, mert azt mondják ha egy férfinek igazán fontos vagy, keresni fog.. bárcsak tudná hogyan érzek iránta, megőrülök ettől hogy nem haladunk sehova mégis csak ő jár a fejemben:/

2024. márc. 6. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kérdezned kell, hogy az vagy-e akkor nem vagy az.
2024. márc. 6. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is kereshetnéd, hogy ezt tisztázzátok. Nem tudom, hogy valaha személyesen fogjátok e még látni egymást, mert ha nem, akkor mondjuk lehet jobb ötlet lenne a lezárás, az pedig egy hosszabb folyamat. Ha van esély, hogy újra találkozzatok akkor én biztos írnék neki, elmondanám ami bennem van és eldől mit válaszol. Veszíteni nem veszíthetsz. Ez még szerintem nem az a kategória, hogy te futnál utána. Ha persze lepattint vagy bármi akkor tényleg nem tudsz mit tenni mint elengedni, de ha meg sem próbálod akkor veszíthetsz a legtöbbet.
2024. márc. 6. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

"Aztán haza ment,(messze lakik) és utána még sokat beszéltünk aztán valahogy abba maradt a beszélgetésünk."

Mit jelent a valahogy, letiltott, vagy ír ő, de nem olyan módon már?

2024. márc. 6. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:

3/3

Nem, nem tiltott le hanem beszélgettünk mondta hogy reméli láthat még és utána ő volt az aki nem írt vissza, de kirakott egy idézete tudom furán hangzik, hogy egy angyalnak tart. Aztán soha nem írt többet. Szívezte a sztorim és ennyi.

Elcseszett ez a mai világ:p

2024. márc. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!