Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok vagy csak bánt hogy nem kapom már meg a figyelmét? 23/l
Van egy fiú akivel megismerkedtünk év elején, élőben. Nagyon jól kijöttünk alakultak a dolgok úgy tűnt ő is azt érzi amit én a cselekedetei alapján.
Aztán haza ment,(messze lakik) és utána még sokat beszéltünk aztán valahogy abba maradt a beszélgetésünk.
Azóta két hónap eltelt de nem telik el nap hogy ne gondolnék rá, görcsben van a gyomrom amiért nem beszélünk már, folyton a közös emlékeinkre gondolok, ahogy megcsókolt ahogy a szemembe nézett és mindent megadnék hogy újra láthassam de nem szeretnék kétségbeesettnek tűnni hogy én keressem őt, mert azt mondják ha egy férfinek igazán fontos vagy, keresni fog.. bárcsak tudná hogyan érzek iránta, megőrülök ettől hogy nem haladunk sehova mégis csak ő jár a fejemben:/
"Aztán haza ment,(messze lakik) és utána még sokat beszéltünk aztán valahogy abba maradt a beszélgetésünk."
Mit jelent a valahogy, letiltott, vagy ír ő, de nem olyan módon már?
3/3
Nem, nem tiltott le hanem beszélgettünk mondta hogy reméli láthat még és utána ő volt az aki nem írt vissza, de kirakott egy idézete tudom furán hangzik, hogy egy angyalnak tart. Aztán soha nem írt többet. Szívezte a sztorim és ennyi.
Elcseszett ez a mai világ:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!