Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most őszintén férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén férfiak, akik féltékenyek a párjukra, inkább attól félnek hogy (1) elveszítik a lány szerelmét, figyelmét, vagy inkább attól, hogy a lányra fordított idő, pénz, energia kárba vész?

Figyelt kérdés
Csak férfiak válaszát várom

2020. aug. 13. 07:57
A kérdező szavazást indított:
Inkább a lány szerelmét, figyelmét és őt magát félek elveszíteni
Inkább a lányra fordított időmet, pénzemet, energiámat félek, hogy kárba vész
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Utóbbi. A férfiaknál dicsőség megcsalni a nőt, így szerelem nem játszik. Viszont kell egy cseléd, aki mindent megcsinál helyettük.
2020. aug. 13. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Én attól félek, hogy a pénz elvész, de olyan szempontból, hogy a nő nem költ rám többet
2020. aug. 13. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Nem tűnt fel, hogy pasik válaszát várják, te agymosott feminista?

2020. aug. 13. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Én általában mindig félel attól, hogy elveszìtem akit szeretek. Az anyagiak nem érdekelnek.

F

2020. aug. 13. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő,de ha komolyabban érdekel a téma,Dora Gyulànak vannak érdekes írásai férfiakról és nőkről, dominanciáról és behódolásról.
2020. aug. 13. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Van még szerintem egy harmadik és negyedik pont is: amikor félek, hogy szembesülnöm kell azzal, hogy kevés voltam a csajomnak, illetve, amikor magamat féltem, hogy egyedül maradok és nem kellek senkinek.

Én egyszer voltam féltékeny életemben, akkor egy konkrét srácra. Azt el tudom mondani, mi pörgött olyankor a fejemben.

Leggyakrabban az, hogy mi lesz, ha nem találkozunk majd többet, nem mesélem el, milyen volt a napom, nem nevet rám, nem látom többet meztelenül, nem ölelem meg, nem hallom a hajszárítót reggel a fürdőszobában. Ezt amolyan apokalipszis-szerűen láttam. Tehát ő maga elveszteésétől féltem elsősorban.

Másodsorban saját egómat féltettem. Féltem, hogy kiderül, hogy én nem voltam elég jó pasi, hogy amit különlegesnek hittünk, valójában csak egy szürke, közepes valami volt. Rémálmaimban megjelentek képek, ahogyan az ágyban olyanokat mond, hogy velem sosem volt ilyen jó (más csajoktól hallottam sokszor ilyet szakítás után, amit tudtam, hogy önigazolás, de mi van ha mégsem).

Valahogy ehhez kapcsolódik, de a birtoklás is bennem volt. Emlékszem egyszer buszon ülve tudatosult bennem, hogy ha szakítunk és összejön vele, bizony le fognak feküdni egymással. Nem is vettem észre, de annyira ökölbe szorult a kezem, hogy a körmöm sebet ejtett a tenyeremen.

Harmadsorban paráztam attól, hogy magányos leszek. Elképzeltem, hogy milyen lesz a Karácsony megint anyámmal ketten, milyen lesz esténként egyedül vacsorázni.

Negyedsorban időnként rám telepedett az a gondolat, hogy basszus, ha most szétmegyünk, hét év megy a kukába. Az a rengeteg energia, amit abba toltam, hogy megtaláljam a hangot a szüleivel, most kuka. Ha most összejövök egy csajjal, kezdhetem elölről a család bemutatást, összeköltözést. Szóval kisebb súllyal, de a befektett energiára is gondoltam.

Pénz nem merült fel bennem egyszer sem.

2020. aug. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!