Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, egyetértek ezzel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egyetértek ezzel? drmeszarosadam.hu/no-es-ferfi/ne-szeresd-tul-a-ferfit

Figyelt kérdés
2024. márc. 5. 09:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ettől az egésztől amit bemásoltál kérdező, olyan érzésem van hogy azt üzeni, hogy amint probléma vagy "unalom" van (értsd, minden szép és jó csak kicsit enyhülnek az érzelmek a kezdeti lángoláshoz képest) akkor máris ott kifele kell menni és kacsingatni, nem pedig a pároddal megbeszélni a problémákat vagy energiát vinni a kapcsolatba, mert teperjen csak ő, hiszen téged mint nőt ki kell érdemelni. Ez nagyon gáz, játszmázás is, és az úgynevezett egyenlőség elrontása. Tehát hogy ne szeresd túl a férfit, a férfi szeressen túl téged vagy hagyd tönkremenni a kapcsolatot ha nem... Hiszen ha utána meg ő nem teper, szétesik a kapcsolatotok! Nagyon veszélyes és káros trendek ezek, úgy gondolom. Arról nem is beszélve hogy amíg a nő odakint próbálja "rendbe tenni magát", simán lehet hogy kisértésnek lesz kitéve más férfiak felől, pontosan a legrosszabb időzítéssel. Tényleg csak annyit tudok mondani hogy baromi káros hozzáállás ez az egész, amiből több szempontból is borítékolható hogy csak baj és egyenlőtlenség és a kapcsolatok halála fog származni.
2024. márc. 5. 12:09
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, biztos van benne igazság - a pasinak, aki írta. Sokan csinálják ezt: gondolnak, éreznek valamit, és a nemükre vezetik vissza.

Ha ezt Mészáros Ádám úgy írja le, hogy "nekem, Mészáros Ádámnak az jön be, ha a nő nem szeret túl", az oké. De ő úgy gondolkodik, hogy "én Mészáros Ádám vagyok, férfi vagyok, ezt gondolom, tehát minden férfi ezt gondolja". Na ez már bajos.

De rengetegen csinálják ezt. Mészáros Ádám/Ágnes helyett úgy gondolnak saját magukra, hogy "random, bárkivel helyettesíthető férfi/nő". Félelmetes.

2024. márc. 5. 12:15
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Pedig van olyan pali akinek ez jön be. Szó szerint pali. És az olyat meggyőzni sem tudod, hogy neki ez nem jó. Mindenkinek látnia kell a környezetében, hogy ő olyan-olyan boldog. A nő meg saját varázsának tulajdonítja. Az ilyen pali lábtörlő, nem férfi.
2024. márc. 5. 12:31
 24/26 A kérdező kommentje:
19-es én is sok ilyet hallok. Jobban szerette a nő a férfit,a férfi úgy érezte nem tudja ugyanazt a szeretet vissza adni és emiatt úgy érezte túl keveset ad,majd lelépett.
2024. márc. 5. 12:38
 25/26 anonim ***** válasza:
24, ez jó duma. De semmi több. Ment oda ahol kevesebb szeretetet kap?
2024. márc. 5. 13:03
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztonságosan kötődő, családcentrikus férfi esetében, akinek vannak celjai, ez szerintem butaság. 10+ éve vagyunk együtt a férjemmel, nem kellett taktikazashoz folyamodnom soha. Egy fele visz az utunk, egy a célunk.
2024. márc. 5. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!