Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! 50 evesen be mertek vallalni egy gyereket?
Én olyanról tudok, ahol 53 vagy 54 volt. Az a gyerek most kétéves, a nő kb. 25-26 évvel fiatalabb.
Illetve egy másik eset: az az orvos, aki nagyon-nagyon régen - évtizedekkel ezelőtt - szimpatikus volt nekem emberileg, 51 évesen lett harmadszor apa. (Második feleségtől.)
Már elhunyt régen.
Illetve hírességek, akik 60 év felett lettek apák: (Bárdy György, Kóbor János.) Ők is elhunytak.
Én nem vállalnám be. Egy 50+-os ember már nem is felnőtt, hanem lassan idős. Olyan szokásai, rigolyái alakulnak ki, amibe egy gyerek már nem fér bele. Plusz a gyereknevelést fizikailag is bírni kell és valljuk be kevesen vannak 50 fölött igazán jó kondiban. És ha jó esetben megéri a gyerek szalagavatóját, oda már bottal fog menni.
Nem mondom, h minden 50+-os kisgyerekes szülő boldogtalan, de gyereket vállalni az már sztem nagyon késő férfiként és nőként is.
Ja, még egy esetet tudok, ahol közel 53 éves volt az apuka a gyerek születésekor. (A nagyobbak már kamaszok, illetve fiatal felnőttek voltak.)
A férfi most 66 éves, a lánya 13 és éppen infarktussal küzd a papa...
Tehát elég rizikós. 1-es válaszoló voltam.
"Egy 50+-os ember már nem is felnőtt, hanem lassan idős. "
Az idős is felnőtt te agytröszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!