Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak! 50 evesen be mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! 50 evesen be mertek vallalni egy gyereket?

Figyelt kérdés
2024. márc. 2. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanról tudok, ahol 53 vagy 54 volt. Az a gyerek most kétéves, a nő kb. 25-26 évvel fiatalabb.

Illetve egy másik eset: az az orvos, aki nagyon-nagyon régen - évtizedekkel ezelőtt - szimpatikus volt nekem emberileg, 51 évesen lett harmadszor apa. (Második feleségtől.)

Már elhunyt régen.

Illetve hírességek, akik 60 év felett lettek apák: (Bárdy György, Kóbor János.) Ők is elhunytak.

2024. márc. 2. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nincs már értelme. A gyerekkel meg nem jó dolog kibacni.
2024. márc. 2. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár közel sem vagyok 50 éves, de szerintem nem jó ötlet. Lehet, hogy az egzisztenciális feltételek megvannak, de ennyi idősen már inkább unokákkal kellene foglalkozni, több energia nincs.
2024. márc. 2. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Én nem vállalnám be. Egy 50+-os ember már nem is felnőtt, hanem lassan idős. Olyan szokásai, rigolyái alakulnak ki, amibe egy gyerek már nem fér bele. Plusz a gyereknevelést fizikailag is bírni kell és valljuk be kevesen vannak 50 fölött igazán jó kondiban. És ha jó esetben megéri a gyerek szalagavatóját, oda már bottal fog menni.

Nem mondom, h minden 50+-os kisgyerekes szülő boldogtalan, de gyereket vállalni az már sztem nagyon késő férfiként és nőként is.

2024. márc. 2. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, még egy esetet tudok, ahol közel 53 éves volt az apuka a gyerek születésekor. (A nagyobbak már kamaszok, illetve fiatal felnőttek voltak.)

A férfi most 66 éves, a lánya 13 és éppen infarktussal küzd a papa...

Tehát elég rizikós. 1-es válaszoló voltam.

2024. márc. 2. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
70%

"Egy 50+-os ember már nem is felnőtt, hanem lassan idős. "

Az idős is felnőtt te agytröszt.

2024. márc. 2. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!