Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam?
Hát, valahogy vegyél erőt magadon. Azt írtad, szemez veled, akkor ha szerencséd van, nem egyoldalú a dolog. Ha így van, akkor viszont kezdeményezhetsz, ha ő nem teszi meg. Ahogy írták, valami mondvacsinált indokkal menj oda, kérdezz tőle valamit, hívd el kávé süti, barmire. Látni fogod a reakciót, ha kölcsönös a dolog, akkor nem leszel kellemetlen a számára.
Amúgy én is ilyen voltam korábban... Gyáva voltam mindig a csajoknál. Huh nagyon. De valahogy nagy erőt vettem és mindig eljutottam az első szóig, aztán onnan már ment valahogy, ha a másik fél is úgy akarta.
Én a gyávaságomat előnnyé kovácsoltam. Átalakítottam egyfajta titokzatos stílussá, ami valahogy érdekelte a csajokat. Kevés szó, jókor, jó helyen. Ez bejött.
Nagyon nehéz az első lépés, de utána már könnyebb.
6-os vagyok. Lehet hát. Kérdés, ő miért "szemez" veled. Lehet, hogy éppen zavarja a dolog. Az már teljesen más kérdés, hogy egy mosolyra mi a reakció? Ha arra is mosoly a válasz tőle is, nem flegma módon, további szemezéssel, akkor bingó, nyert ügyed van. Nem baj, hogy ha titokzatos vagy, de valami egyértelmű jelét add annak, hogy ő bizony tetszik neked. Találj valami indokot. Lehet az bármi, tök apróság is. Mit dolgoztok? Nincs valami kapcsolódási pont, amivel elindíthatsz akár csak 1-2 mondatos kontaktust kezdésnek?
Én a feleségemet szintén munkahelyen "fogtam" magamnak. Egy mosoly volt a kezdés a szemezgetés után, aztán odaült mellém, kérdezgetni kezdtem teljesen sületlenségekről, aztán megkérdeztem, hogy hazavihetem e... És ennyi :) hazavihettem.
Ha szereted a munkádat, arról is tarthatsz neki szónoklatot egy kávé mellett. Amennyiben vevő rád, nem lesz gond egy szál sem. Mosolyogva, csillogó szemmel végig fog hallgatni, reagál, majd alig várja a következő alkalomat. Minél nehezebb erre az alkalomra sort keríteni, annál izgibbé válik. Szépen adagolt bókok, telefonok megtudják fűszerezni a dolgot...
Aki mer, az nyer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!